2. elde fiyat düşer hele yürütüp gelirsen biraz daha düşer Sen getir anlaşırız bişekilde biz
Havalar iyi olursa yapılır bir organizasyon daha.
2. elde fiyat düşer hele yürütüp gelirsen biraz daha düşer Sen getir anlaşırız bişekilde biz
Havalar iyi olursa yapılır bir organizasyon daha.
Tekirdağ-Çorlu
bayramda çanakkale yapmayı düşünüyorum
bir nabız yoklaması yapayım dedim
kimler gelmek ister
büyük ihtimalle 2. günü yola çıkarım,duruma göre konaklamalı yapılabilir
::tutkuy::
Bayramda Çorlu da buluşabiliriz arkadaşlar İstanbul dan bir abimiz gelecekmiş sanırım. Tabi şu an kesin bişey yok. Belli olunca başlık açarım.
Tekirdağ-Çorlu
yağmur yağmadığı sürece ben gelirim atalarımın mekanında ilk defa motorumla bende bir nabız yoklaması yapayım
yamahasülo abi çanakkale gezisine varmısın şu anda bir şey söyleyebilirmisin
Yagmur çamur kar sorun degil motorumun gittigi yere kadar gelirim ben
Çanakkale okey yani
firari adam özer bakalım ne diycek
Beklemedeyiz yani he
arkadaşlar ne desem bilmemki süleyman ne der acaba
süleyman aydemir iyi biridir haberiniz olsun söylemedi demeyin sonra
bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız..antalya mt
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Valla Bugün İçinde Bi Buluşma Yapalım bi yerlere Gidelim bea.. Aksam Falanda olur Hİç FArketmez.
Çanakkaleyi bilmem ama Bayramın 3.günü İstanbula Gidelim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
HIZ VE KIZ HASTASI
her keze iyi bayramlar bence 3.günü çanakkale gezisi süper olacak ben hayrabolda turluyorum 3.gün sabahı kapının önündeyim özer haberin olsun...
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız Bursa(MT)
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT
çanakkale gezisi iptal oldu ama bayramın 3. günü ist ye bayramlaşmaya gidebiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)