arkadaşlar bundan böyle yeni nickim "ReD_LıNe"
canavar_hk eskide kaldı
arkadaşlar bundan böyle yeni nickim "ReD_LıNe"
canavar_hk eskide kaldı
kanks.. yeni nikinle aramıza hosgeldin o zamansa REDLine Cık :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ben çerkezköy kapaklıdayım
slm ArkadaşlaR Bende Tekirdağ Banarlı Dayımm Yolunuz Düşerse Beklerimm
Pazar günü plansız yapıtığımız T.dağ Kumbağ gezisinden birkaç foto
Tekirdağ-Çorlu
merhabalar muratlı dan orhan ,yaşamanın bir anlamı kalmamıştı bende gidip yamaha aldım.saygılar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Yamaha almasan intiharmı edecektin Orhan anlamadım ben şimdi. Ya da bizim yaşamamızın anlamı yok diyemi motora biniyoruz acaba
Bu arada aramıza hoş geldin. Özerle sıkça görüşürsünüz artık muratlıda.
Tekirdağ-Çorlu
Tekirdaq-Corludanm
MéhméT Su deposu yanında oturuorm.. : ) 151 Rs görürseniz bilin ki o ßenim :D başka yok burda çünkii : )
Kawasaki-Zx10 R
Aramıza hoşgeldin msn ni ekliyorum. Çorluda buluşalım.
Tekirdağ-Çorlu
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ani-geldi.html bu pazar yollanıyoruz millet ...
banarlıyı bilen yokmu yawww hiç uğramazmısınız hayrabol yoluna
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Caner22 nickli, herkesin çok sevdiği arkadaşımızın imzasını doğru düzgün okumadan, espriyi anlamadan, sırf içinde sex kelimesi geçtiği için onu forumdan uzaklaştıran moderatör zihniyetinin cehenneme kadar yolu var... hadi beni de uzaklaştırın.. Kasımpaşa ya doğru....
böyle aptal aptal sebeplerden uzaklaştırılan Emrah arkadaşımızı ve Erol ustamızı da sonuna kadar destekliyoruz..
kodumu modları siz kendinizi ne sanıyonuz?
hoşgeldin yamahasülo abi,en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle
::tutkuy::
faruk exoon farların yeter be gülüm senin
yamahasülo abi orda konuşuyordun toplantıda bende alayım diye faruk'un motor buralarda ben gece bir operasyonla araklıyayım exoonon farları ama önce burdan pazarlık edelim yürütüp getirirsem kaç para vericen bana ??
Ayriyetten bu aralar varmı bir ORGİ ?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)