ewet eksozdan birz fazla ses çıkıyorsa yaptıramıyorsun
birde zenon far var o yüzden de olmuyor
onun için edirneye gittim
ewet eksozdan birz fazla ses çıkıyorsa yaptıramıyorsun
birde zenon far var o yüzden de olmuyor
onun için edirneye gittim
::tutkuy::
hım... kanka şansımı tekirdağda deneyip olmassa edirneye gitsem olar mı acaba gerçi benim ilk muayene 2010 da falan olması lazım ama olsun yinede sorayım Biladerim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
30 nisan 2008 den sonra heryer özele geçicek edirneye falan gitmene gerek yok yani.tekirdağ da yaptırabilirsin,tabi yaparlarsa.2006 model arabayı bile geçirmemişler anla işte.
slm arkadaşlar bende t.dağ merkezdeyim birlikte birseyler yapmanın zamanı geldi etkinliklere seveseve katılırım hadi t.dağ MT etkinlik resimleri gerekli bu sayfaya
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
oh iyi iyi aramıza biri daha katıldı
Dostum bende tekirdağ/merkezden...
faruk cuma gunu canakkaleye gidiyo..atla git sende...
yaz gelsin bende katılcam aranıza
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
gelmek isteyen herkesi beklerim.
gelmek isterdim faruk ama iş işte çalışıyorum :( önümüz yaz çok etkinliklerde buluşucaz
valla biz zaman zaman buluşuyoruz..Toplanıyoruz Sahilde.. 18 mayısta kırklareli drag yarışlarına gidicez olmassa hep beraber gideriz dostum
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
haberleşelim walllah mesala bu hafta sonu hava guzel olursa buyrun gelin misafirim olun (ev gezmesi gibi oldu ama) rıhtımda birer çay söyleyim size DENİZ'e nazır
hava sartları nedeniyle cumartesinden beri motorum garajdaydı bugun havayı biraz güzel görünce çıkardım hemen özlemisim ya bu duygu bambaşka birsey kimse motorundan uzak kalmasın yazıyı her okuyan bi amin der işallah
amin valla amin
of yaa ooff elimde bi kuş dururken havadaki 10 kuşa gözü diktim elimdekide kaçtı...
motoru tam alcaktım yine terslik cıktı...kader mi kısmet mi nedir anlayamadım birturlu
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
Arkadaşlar [TRAKYA-MT]açıldı..hepinizi bekliyorum
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ivali-%5D.html 11 mayıs pazar günü uçmakdereye 2.hıdrellez şenlikleri yamaç paraşütü festivaline gidiyoruz
ben o gün çalışıyorum ama yanınıza uğrayabilirim biraz,gece işe gidicem uyumam lazım.
slm ben çorludan arkadaşlar
ehliyeti almaya az kaldı bende yolardayım bundan sonra
bu arada arkadaşlar belirli bi toplanma yeriniz varmı varsa bilmek isterimm
Gökhannn
Alowww
GökhanYENİCELİ
zaman zaman pazar günleri tekirdağ rıhtım cafede bulusuyoruz.. tabi bulusmadan önce buraya yada trakya mt bölümüne tarih ve zamanı yazıyoruz..
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooo
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)