arkadaşalr parçalarım gelsin motorumu toplayım ilk haber vericekelrimin arasındasınız,hatta ilk ziyaret ediceklerimin
arkadaşalr parçalarım gelsin motorumu toplayım ilk haber vericekelrimin arasındasınız,hatta ilk ziyaret ediceklerimin
::tutkuy::
faruk parçaların (farın) gelmiş bugün gördüm avni ben öbür gs 500cü
OOOOO faruğun parçalar gelmiş
yaza kop kop
bende evdekılere fena baskı yapıyom...inşallaahhh yakında bişeyler olcak
bu arada diğer GS'ci arkadas sende hos geldin aramıza
faruk kanka gelmiş parcaların hadi bakalım hayırlısı olsun bi daha sapka peşine düşüpte gs500 ünden olma kanka Sen simdide fabrikada calısıyorum falan ayagına GElmessin gezilere hehehee
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
müsait oldukça katılmaya çalışıcam kısmet olursa
gelin haftaya çanakkaleye gidelim madem yerse tabi
hehe ben gitmeyi düşünüyorum,büyük ihtimalle cumartesi olur
boyattım bir iki değişiklikle istediğim gibi oldu
bi ara mangal yapalım beyler olmuyo boyle boş boş
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
slm abiler bende ehliyet sınavına yeni girdim 19 unda öteki 200 gs yi sattım şimdi yeni alıyorum kısmet olursa ama anca haziranın 1 de ehliyeti veriyolar o zaman gelebilirim geziye kusura bakmayın yeni gelenler h.g. (eskiyimde bu sitede o yüzden yanlış anlamayın)
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
burak corludan volkanı tanıyomusun...kuryede calısıyo...ramzey 125 var onda
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
valla grup gene öldü millet ya bu ne haller böyle arkadaşlar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
cuma günü kısmetse edirne ye gidicem motorun fenni muayenesini yaptırmaya gelmek isteyen varsa buyursun gelsin,bu gün çıkıyor kısmetse motorum.
banada ugra canki Konusuruz Gs görürüz Bari
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ik-gezisi.html ya bu topici bi inceleyin arkadaşlar içim gıcıklandı resmen gitsekmi napsak ya
bu akşam işe motorla gidicem ordan da edirneye gidicem akşama dükkandaysan uğrarım
dukkandayım kanka 5 e kadar dukkandayım.. 5 ten once gelirsen haber ver 5 ten sonra gelirsende alo yap carsı meydanında beklerim seni
oohh valla elalemin GS 500'ü var geziyo
şimdi sen bana hava mı yapıyon bakiim yok benım motorum var, yok efendim 0 far ve granajım var, hay allah işte insanın motoru olması zor şimdi muayene falan tarzlarında
(ŞAKAAAAAAAA)
hadi bakalım Faruk bey motoruna kavustun sanıyorum ...2 aydır motorsuz motorsuz gezdin artık evin içinde bile motorla gezersin (yani ben olsam oyle yapardım)
Neyse hayırlısı olsun faruk...artık senı yollarda görmek istiyoruz
Bu arada bu cuma değil bidahaki cuma yani maysın 1'ine mi geliyo 2'sine mi geliyo cuma...ogün ben şarkoye gitcem motorlar eğer gelmek isteyen varsa takılın peşime
ya arkadaşlar benım aklıma bişey geldi edirne MT'ye bakıyorum KIRKLARELİ MT'ye bakıyorumda gerçekten cansız olan tek MT biz değiliz...bu yuzden EDİRNE,KIRKLARELİ,TEKİRDAĞ gibi ayırmayalımda TRAKYA MT yapalım hem başka sehirdeki arkadaslarlada daha yakın oluruz hemde muhabbet cıkar...
E sizin fikirleriniz nedir ???
faruk tekirdağda yaptırmak neden zorlaştı dostum ? Bu Egzoslara mı bişi diyorlar ? Acaba O geldi Aklıma Şimdi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)