adamlarda enduru var gidiyorlar dağlara bayırlara.
biz ne yapalım,kasislerden geçerken bile altı vuruyor benim motorun.
iki günde paralarız motorları oralarda
adamlarda enduru var gidiyorlar dağlara bayırlara.
biz ne yapalım,kasislerden geçerken bile altı vuruyor benim motorun.
iki günde paralarız motorları oralarda
::tutkuy::
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
ya faruk sen ne diyosun yaa..Yolladık DR 650'yi kaldık yıne motorsuz...bırak sen peder tutturmus başlatma motorundan araba alcaz diye napcam hiç bilmiyom valla...durumlar vahim..her aksam işin yoksa git iç sahilde
sana hiç yakıştıramadım içki olayını,ne bu her akşam
kendi paranı kazanınca istediğin motoru alırsın,daha yaşın genç,öyle içmekle nereye varıcan,hatta içkiye verdiğin parayı kenara koysan mont alırısın kendine
kafana sakın takma motor ne zaman olsa olur.bi ara görüşelim bak cumartesi ümmet abi gelicek müsaitsen görüşelim beraber.hem konuşuruz şu senin motor işini
sadece şunu bil herşey motor değil hüseyinim.
Olm özer arada burgazada gelin
Arkadaşların hepsiciği askerde adam kalmadı gezmeye Rs te yatıyo garajda
Martta ufak tefek bakımlarınıda yapıcam efsane olacak
Görmeye gelirsiniz artık
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
yau faruk..içki muhabbetını şaka amaçlı şeytmiştim ben (vay anasını ya bi dayak yemediim kaldı hee )
sen kardeşmsin benim be,hakkatten kanım kaynadı sana
ben işe başladım bu cumartesi aramaya çalışıcam seni,uygun olursan konuşuruz
arkadaşlar pazar günleri biz zaten toplaşıp 8 10 motor dağlara çıkıyoz isteyen arkadaşlar 12 gibi bize katılabilir bekliyoruz
sanırım Bana dedi Bu arada Canawar Hk tanısalım seninlede dostum Adım ÖZer ... 11 senedir 2 teker üstündeyim vs vs
FAruklada Tanıştık Zati Süper Cocuk yahu Tam benim Kafada bu arada EMrah geçen aKsam onun motora bindim üstünden atcaktı beni Manyak Bİşi ya :D
bu hafta gittiniz mi ? Yagmur magmur ayagı oldu gitmicem dedi Gokhan :D
Selam ahalî bir bakayım istedim. Tekirdağ'da faaliyetleriniz-organizasyonlarınız var mı?
tamam benim için vurşmadan dövüşün,hepsicinizi çok seviyorum
ne bu be chat sayfası gibi yaş kac iş/okul falan
21 yasındayım...motosiklet olarak suan kendi ayaklarımı kullanıyorum...en son bi DR650 vardı pek hayırlı olmadı geri yolladım...
benım peder bey bu motosiklet konusunu pek sevmiyo..cok ugrastırıyo benı...
bu arada faruk sanırım benım peder transporter alcak...bulduk bitane ama arabayı gorsen sende motosiklet ıstemezdin..full V.I.P...içinde akvaryum bile var...
ama yınede düşeş bi motor cıksın alırım hiç kacırmam...Alayına redlıne yine
bu arada faruk bu çanakkale işi nası olcak ya...yola ne zaman cıkılcak nasıl olcak yanı...ben senden haber beklicem ona gore...eger sen gelmezsen bende gitmem..kaybolurum oralarda...sonraaa sen fuara gitcekmısın bide
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)