bişey diyemedi Dimi Ehliyet var ruhsat var plaka var kask montta var :D Daha olsun :D
bişey diyemedi Dimi Ehliyet var ruhsat var plaka var kask montta var :D Daha olsun :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
mt_29 chok CAnsız Yha :S ARkadaşlar Burasını abone oldugunuz konular bolumne ekleyin en azından burda konusulanlardan haberdar olursunuz ve konu ölü kalmamış olur
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
daha kış uykusundan uyanamadı arkadaşlar,yavaş yavaş toparlanır.
::tutkuy::
bugün dükkanın önünden gsxr 750 geçti dibim düştü faruk ya şimdi makine yi yıkadım .. Çektim İçeri Birazdan elemanlar Cıkartcak Motorları bu arada Bizden Bi Arkadaş Chopper cı:D Şimdi Tekirdağa gidiyodu amma Canım istedi ya Takıliim peşine falan : )
faruk naptın sen yaa..geçmiş olsun paket oldum diye yazmısın nasıl oldun bari iyileştin heralde motoru cıkardıgına gore... izinliysen cıkalım biyerlere canım sıkılıyo yaa :(
iyileşmeden çıkardım ondan öyle oldu,iyiyim ben çıkalım bi ara sahilde çay içmeyeli uzun oldu.
slm arkadaşlar askaldı görüşcez inşallah ta kararsızım hoysug mu cbf mi alsam
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
slm abilerim yaz geliyo edoxk abi bana sorarsan ben motor içinde büyüyorum benim babam çorlulun en ii motorcusuydu ben cbf değişmem gt 250 şekil ama honda kadar dayalıklı bilemem alanlar 10 senede kullanan var 15 senede saha yepyeni gt 250 sence o kadar dayana bilirmi anca garajdan çıkarmıyıcan :D dimi aynı para nede olsa
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
faruk ya bu fuar ne zamanmış...ayarlayalım bişeyler
fuar 22 23 mart yanlış hatırlamıyorsam,çanakkale gezisi de var bilmiyorum ne yapıcaz.
çanakkaleye gitcez ya..sanırım memişle gokhanda gelcekmiş çanakkaleye...bakcaz bakalım...sen ne zaman izinlisin ya..yada işe gitmeye basladın mı...ben full bosum
cuma iş başı yapıcam,çanakkale ye gidene kadar motorun parçaları gelir inşallah hala beklemekteyim.
Arkadaşlar sizleri Burda Görmek Güzel... Bu arada Bugün FAruk İle Tanıştık .. Sagolsun Ziyaretime Gelmiş Süper Oldu ... İnşallah Herkesle Tanışırız Teker Teker... Grubumuzu Aktif Yapalım Arkadaşlar... bu arada fuar 20 21 22 23 mart perşembe den başlıor pazara kadar gidiyor. Biz Pazar Günü FUarda Olucaz.. MT_MURATLI 59 Özer
bu arada FAruk NAsıl Begendin mi Motorumu ))
cuma işbaşı mı :S
senın motora neler oldu oyle yaa..sanırım bayaa sağlam düşmüşün...
özerim motorun durumu iyi gerçekten
iyi düştüm iyi.bekliyoruz bakalım hala parçaları
sağolasın
doğru söylüyon motor yedek parçalrı bulunur ama insanların bulunmaz
) havalar super olmaya basladı... haftasonuna bişeyler yapsakmı faruk bi bulusma falan tanışma olayları
"MT_59 TEKİRDAĞ GRUBUNDAKİ ARKADAŞLAR LÜTFEN ÖZELDEN ULAŞIN YAZA KADAR GRUBU TOPARLAMAYA CALISIYORUM.. yada msnden eklesin ozersahilde hotmail"
BY_STAR bunu yazmısında Tekirdağ'da gurup zaten kurulu...bi pazar gunu gel bak uçmakderede neler oluyo )
chopper Ve Ucmak dere Birbirine Uzak NE kadar uzak 2 isim :D
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)