tekirdağ MT cok cansız........
tekirdağ MT cok cansız........
beke yaza canlancak inşallah
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
arkadaşlar yarın inşallah cross sahasındayız isteyen gelebilir çok zevkli oluyo süper adrenalin
arkadaşlar ben de katıldım. yaw hekes burdaymış benım yenı haberım oldu bende tekırdag merkez den orhan cbr125 im var
ayrıca motorum satılıktır düşünen varsa sahibinden com da 4148657 nolu ilan veya 05357775362 motorumu büyütmek için satıyorum hiçbir sorunu yoktur
orhan hoşgeldin aramıza.... Umarım Yaza Bi Şekilde Bulusacagız :D Herşey bi yana ARkadaşlar Nasılsınız Umarım İyisinizdir.. 3 Gn önce motorumu cıkardım DIşarı 1 aydır calısmıyodum :D gezdireyim Dedim Biraz:D Hava güneşliydi Malum .d CAMur Var Die cıkarmıyorum normalde:D Ön Lamba Patlamış Onu Değiştirdim Dolaştım Falan Soktum Yİne yerine TAkoza Aldım yazı bekliyo Resmen :d Bu yaz katılımınızla Daha FArklı Geçicek ARkadaşlar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
tekirdağ merkez endurocularına yaz kış yok...her pazar uçmakdere hiç olmadı merkezdeki cross sahaları...en son geziyi "gezi yazılarında" bulabilirsiniz...
hüseyin motoru ne yaptın?merak ettim yaw.
::tutkuy::
geçtiğimiz cumartesi (2 subat)gökhanlarla yani bizim ekiple bi toplanmamız oldu 4 makine olduk youtubeye videolarını koyuyorum birazdan bişiler ayarlıcam süperdi.. : )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
öncelikle slm arkdaşlar yeni gelenler hoş geldinizde bizim site ölmüş önceden ilk sırada olurdu şimdi 2 inci sayfada kimsede yok
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
faruk nabusun yaa....çanaklaleye gidiyoz dimi bak...ona gore hazırlık yapıyom
gideriz tabi yaw,onurun motorla mı geleceksiniz yine.
tebrik et beni düz yolda düştüm motorun parçalarını bekliyorum.
arkadaşlar 2 subat günü Mt Muratlı Dan Arkadaşlarla TOplandık 4 makine gazladık biraz motorları gezdirdik videoları siteye koyucam videolar bolumune .. bu arada ya özelden msj falan atın birbirimizin mail adresini alalım akradaşlar mt 59 u toplayalım artık yaniii
http://www.motosiklet.net/forum/vide...9-muratli.html mt59 muratlı
özele gerek yok millet benim msn adresimi ne yapıcak.burdan versek de olur
faruksevim59@hotmail.com
havalar çok soğuk,biraz daha ısınsın toplanalım hakkatten.önümüzde çanakkkale gezisi var o zamana kadar toplanabiliriz.
Hacizli olupta satışı alamayan vede üstüne almakta zorlanan verdiği çekleri geri almaya niyetlenen ve cross motoru alan arkadaşın son durumu hakkında bilgi sahibi
http://www.motosiklet.net/forum/moto...karisik-4.html
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
tamam ben mail adresi vermek sorun olur sanıyordum ozersahilde@hotmail.com arkadaşlar biz muratlıdan 6 ile 10 arasında olabiliyoruz 250 cc ve üstü Bu arada Engin Abinin ne dediğini Anlamadım ..
Faruk Abi Bu ARada Gs 500 Varmış Sende sanırım NAsıl memnunmusun ? Gs500 Lere Meraklıyım Birazcık
o paraya alınabilcek en güzel naked motor olduğuna inanıyorum.
gerçekten çok araştırdım almadan önce,hemen hemen herkes gs500 dedi.
çok rahat motor,istediğin yere de gidebilirsin.1 yılda 11 bin km yaptım,çoğu uzun yol.tavsiye ederim almak istersen,pişman olmazsın.
2004,2005 trafiğe çıkışlı
18 binde
görmüşündür belki işe arada gidiyorum motorla muratlıdan geçiyorum
mavi
hatta muratlıda polis bile durdurdu çok sesi çıkıyor diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)