bu tekirdağ böyle gitmeye mahkum motorcu yok ...un var şeker var su var helvayı yapacak usta yok
zaten havalar iyice sogudu,motora bindikten sonra doktora vereceginiz parayi motora binmeyerek saklayin,o parayla yaza daha cok yollar yapariz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
slm arkadaşlar yaza görüşürüz inşallah ben çerkezden
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Muratlıdanım bende ... Benimle Beraber + 7 diye düşünün bizim grup hazır burdan .. artık bahar aylarına doğru bişeyler yapmakta fayda var .: ))
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
hüso nabüüüsüün bakıyom hep açıksın bu muratlıdan ekip kimmiş suzuki friwet li gökhan benim arkadaş ona sorsun süler ona ayrıca bende suzuki DR650 var
gordugum kadariyla komsu mt toplanmaya basladi/
hadi hayirlisi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ewet iyi bildin akçeşmeden bi ara bizimle gökhanla beraber gezmiştik sanırsam ordan hatırladım galiba
evet tekirdağlı arkadaşlar boş durmayalım bu kadar mı kaldık yahu ?
boş durmak istemiyoruz ama havalar çok soğuk ne yapalım,havalar ısınsın biraz çıkarırız artık motorları.
::tutkuy::
TEKİRDAĞ MT ailesinin Mübarek kurban bayramını kutlar,sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim.
Adama sormuşlar NERELİSİN ? oda demiş ki DAHA EVLENMEDİM...
Ben maalesef TEKİRDAĞ MALKARA dan evlendim arkadaşlar 9 yıl önce,benide hemşehriniz olarak görebilirsiniz,Aslında yabancı sayılmam aslen ÇANAKKALE liyim,yaz gezilerinizde inşallah bende bir fırsat bulup tanışmak isterim sizlerle.
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Tüm MT TEKİRDAĞ ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
off havalar çok sogudu ve bugün muratlıya kar yagdı motorumsa içerde katil olucam canım sıkılıyor ya :S moto 59 ucmak dere maceralarınızı oturup anlattığımz zamanlarda gökhandan duyuyorum :D DAglara tırmanıomuşsunuz :D
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)