Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Tekirdağ - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    ben de ÇORLU'dan.Savaş KAYAN
    Bugün 3.motorumu aldım.
    İlki 1973 model Balkan'dı.2 haftada topladım,1 ay sonra satıldı.
    sonrasında birkaç günlük dev gibi bir 1100 kawa maceram oldu.saymıyorum.
    ikincisi Mobiletti.1 haftada topladım.1 hafta kullandım.
    üçüncüsü Bisan Lifan Roadstar.Bu mesajı yazarken motorum serviste kontrolleri yapılıyor.
    yolunuz açık olsun
    0.532.2825800

Selamlar,ben Savaş KAYAN
    Doğma büyüme Çorlu'luyum.
    43 yaşındayım.
    İlk motosikletim Bulgar malı bir balkan'dı.Motoru toplayıp karlı ve buzlu bir günde yola çıkıp gezdiğim için epey tepki aldım ve satmak zorunda kaldım.
    arada birkaç günlük dev gibi bir 1100 kawa maceram oldu.saymıyorum.
    Sonraki bir mobylette,keyif alamadığım için için bir hafta kullanabildim sadece.
    Evimizde 40 yıldır duran 1969 Jawa ya ise bir kere bile binmedim.o da satıldı gitti.
    Sonra başka hobilerim oldu.
    1995 de bir tane ahşap 6.5 m tekne yaptım.
    ondan sonra 2005 de 5.70 m bir yelkenli yaptım.Fransız deniz mimarı Phillip Harle'nin projesinden uygulanmış en başarılı tekne secildi.
    Çobançeşmede tekne yapan adam benim.
    teknelerden sonra şimdi bir zodiac botum var.Bundan sonraki projem kendi zodiac'ımı kendim yapmak.Ama iki proje arasında boş kalmamak icin 23 sene sonra yine bir vitesli motor almaya karar verdim."İllle cruiser olsun,alçak bi selesi olsun,V motor olsun,bütçemi zorlamasın" derken bugün Bisan-Lifan 250 cc roadstar aldım.
    Bildiğim bütün herşeyi unutmuş olmama rağmen bugün motoru aldıktan sonra 2 km yaptım.yani motor sadece 2. km de.motoru aldım garaja çektim ve ilk fotoğrafı da bu.
    Beklediğimin aksine zerre kadar vibrasyon yok ve çekişi mükemmel,oldukça dengeli ama acemiliğim yüzünden ben henüz motorun üzerinde dengesizim

Shot with DiMAGE Z20 at 2007-08-04

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Arkadaşlar bugün çorluya geliyorum.Takılmak isteyen varmı
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    honda 600 f1
    gel yolumun üzerinden geçecen yeşil kunduranın karşısında
    işyerim çelebioğlucam pakpen

Motosikleti
    BİANCHİ MACH-1 150 CC SCOOTER

Tekirdağ - Banarli

BİZDE TEKİRDAĞ BANARLIDANIZ

YALÇIN VE TOLGA DAYI

BİANCHİ MACH-1 150 CC MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS

:

KÖylerden Olan Yokmu TekİrdaĞin

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı corci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gel yolumun üzerinden geçecen yeşil kunduranın karşısında
    işyerim çelebioğlucam pakpen
    Davetin için sağol ama sanırım ben çıktıktan sonra yazmışsın.inş.. başka zaman gelirim.Ayrıca L.buragaza gelirsen bende beklerim.Hoşçakal...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

canavar_hk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok YaKıNDa GeliYooo !!!
    arkadaslar pazar gunu hayrabolu cross yarışlarına giden var mı
    biz tekirdağ merkezden baya bi motor toplanıp gitcez...
    cok güzel geçiyo...
    pazar günü işi olmayanlar kesinlikle gelsin bence...

esmercan59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm arkadaşlar size trakya ya özel olarak açılmış olan sohpet sitesinden bi haber vereyim dedim www.corlugenclik.com evet siteye bekleriz kazasız güvenli sürüşler dilerim

şu cross yarışlarına gidecek olan biri beni artçıı olarak alsın yaw özgür sen gidiyonmu tekrdag merkezdeyim bua arada ben arkadaşlar

adiren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Arkadaşlar merhaba. Ben de çerkezköydeyim. yaklaşık üç aydır Hyo GT250'm var. Umarım birgün biryerlerde karşılaşırız.
    Aşka düştüm ben de geldim

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    burasinin biraz hareketlenmesi lazim dimi
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    BMW R 60
    merhaba arkadaslar.ben çanakkaleden ozan.bmw r 60 kullanıcısıyım.sizlerle tanışıp aktiviteler düzenleyelim deim.komşu iller olarak yazın şu son günlerinde arada biryerlerde görüşüp hepberaber mangal yapalım.il gruplarından çanakkale ye bakarsanız orada yaptığımız gezileri görebilirsiniz.kendinize iyi bakın.bol güneşli günler sizin olsun.

edoxk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xl 1000 varadero bmw 650 gs vtsrm 650 xt660
    merhaba ben çerkezden erdem enson cbf 150 vardı sattım.yanlız gezilmiyor motorun ne olursa olsun yanında biri olsun . ama motorsuz olmuyor en yakın zamanda alırım görüşürüz inşallah
    DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin

Motosikleti
    R1200GS
    merhaba "edoxk"
    ben de çerkezdenim belki okudun. biz iki kişi hemen hemen her cumartesi biyerlere çıkıyoruz motor alınca bekleriz. gerçi artık havalar bozuyo ama...

Motosikleti
    slm tabi gezeriz ben şuan da kararsızım ramzey 200 kros mu alsam yoksa biraz bekleyim gt250 mi alsam cbf 150 hiç tatmin etmedi beni ben de takasa verdim lada samara aldım yine takas bulursam 250 lik bi motorla takas yaparım gt 250 ye hastayım bigün müsait bizaman görüşelim

Ben Yeni bi motor alcam daha yaşım 15 kasımda 16 olcak

Ben RAmzey QM 125T-10V almayı düşünüyorum ama sizede bi sorayım dedim Bana göre en uygunu hangisi acaba ??

özellikleri falan burda yazıyo http://www.ramzeymoped.com/doc/tk_det.asp?tk=63

Motosikleti
    R1200GS
    Alıntı edoxk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm tabi gezeriz ben şuan da kararsızım ramzey 200 kros mu alsam yoksa biraz bekleyim gt250 mi alsam cbf 150 hiç tatmin etmedi beni ben de takasa verdim lada samara aldım yine takas bulursam 250 lik bi motorla takas yaparım gt 250 ye hastayım bigün müsait bizaman görüşelim
    comet her bakımdan tatmin ediyor beni. ramzeyi bilmem ama gt250'm çok güzel. hem bizim (çerkezköy'ün) geniş asfaltlarında, hem de saray, kıyıköy gibi yollarda çok iyi gidiyor. Şehir içi kullanım çok rahat, çevik bir motor. Çok çabuk ivmeleniyor. Küçük bir ön siperliğinin olmaması dezavantajı, rüzgar bazen rahatsız ediyor, ama görüntüsü süper. eski ssk ya yolun düşerse motor sabahtan akşama kadar orada, görüşelim...

Motosikleti
    slm gt 250 güzelde maddiyat işte .ben motoru gördm galiba akut un önünde de duruyor galiba dostum neiş yapıyorsun

Motosikleti
    BMW R 60
    merhaba arkadaşlar.keşan ve malkara taraflarına gezi düzenleriseniz çanakkali li motorcular olarak bizde aranıza katılabiliriz.yada siz buralara gelin misafirlerimiz olun.motosikletler le gelibolu yarımadası turu yaparız.allaha emanet olun.

Motosikleti
    R1200GS
    Alıntı STİGMATA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar.keşan ve malkara taraflarına gezi düzenleriseniz çanakkali li motorcular olarak bizde aranıza katılabiliriz.yada siz buralara gelin misafirlerimiz olun.motosikletler le gelibolu yarımadası turu yaparız.allaha emanet olun.

Teşekkür ederiz stigmata. çok güzel bir teklif. ama bu sezon bitti herhalde. malum önümüz bayram, sonrasında da havalar bozulur artık. ama güzel nir gezi olur mutlaka, yapmalıyız.

Alıntı edoxk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm gt 250 güzelde maddiyat işte .ben motoru gördm galiba akut un önünde de duruyor galiba dostum neiş yapıyorsun

Evet doğru görmüşsün. akutada uğruyorum arada. 250 likler arasında hem görüntü, hem çift silindir olması vs bakımında fiyat olarak en uygun olanı aslında comet.

Motosikleti
    adiren dostum görüşelim ama nasıl

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler