ben de ÇORLU'dan.Savaş KAYAN
Bugün 3.motorumu aldım.
İlki 1973 model Balkan'dı.2 haftada topladım,1 ay sonra satıldı.
sonrasında birkaç günlük dev gibi bir 1100 kawa maceram oldu.saymıyorum.
ikincisi Mobiletti.1 haftada topladım.1 hafta kullandım.
üçüncüsü Bisan Lifan Roadstar.Bu mesajı yazarken motorum serviste kontrolleri yapılıyor.
yolunuz açık olsun
0.532.2825800
Selamlar,ben Savaş KAYAN
Doğma büyüme Çorlu'luyum.
43 yaşındayım.
İlk motosikletim Bulgar malı bir balkan'dı.Motoru toplayıp karlı ve buzlu bir günde yola çıkıp gezdiğim için epey tepki aldım ve satmak zorunda kaldım.
arada birkaç günlük dev gibi bir 1100 kawa maceram oldu.saymıyorum.
Sonraki bir mobylette,keyif alamadığım için için bir hafta kullanabildim sadece.
Evimizde 40 yıldır duran 1969 Jawa ya ise bir kere bile binmedim.o da satıldı gitti.
Sonra başka hobilerim oldu.
1995 de bir tane ahşap 6.5 m tekne yaptım.
ondan sonra 2005 de 5.70 m bir yelkenli yaptım.Fransız deniz mimarı Phillip Harle'nin projesinden uygulanmış en başarılı tekne secildi.
Çobançeşmede tekne yapan adam benim.
teknelerden sonra şimdi bir zodiac botum var.Bundan sonraki projem kendi zodiac'ımı kendim yapmak.Ama iki proje arasında boş kalmamak icin 23 sene sonra yine bir vitesli motor almaya karar verdim."İllle cruiser olsun,alçak bi selesi olsun,V motor olsun,bütçemi zorlamasın" derken bugün Bisan-Lifan 250 cc roadstar aldım.
Bildiğim bütün herşeyi unutmuş olmama rağmen bugün motoru aldıktan sonra 2 km yaptım.yani motor sadece 2. km de.motoru aldım garaja çektim ve ilk fotoğrafı da bu.
Beklediğimin aksine zerre kadar vibrasyon yok ve çekişi mükemmel,oldukça dengeli ama acemiliğim yüzünden ben henüz motorun üzerinde dengesizim
Shot with DiMAGE Z20 at 2007-08-04