Tamam
şu 25 karekterde fazla olmaya başladı
Tamam
şu 25 karekterde fazla olmaya başladı
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
iş yerinden arkadaşlarla 15 temmuzda şarköye gidiyoruz 6-7 motor falan gelmek isteyen olursa gelebilir bizimle,ben hariç diğer arkadaşların hepsi lüleburgazdan.
::tutkuy::
15 temmuz için sanırım şarköye denize girmek için bi gezi programı falan yapılıyormuş özgür (deer_152) liste yapmaya çalışıyor davetliyiz dedi ama kimin tarafından olduğu belli değil
ben çağardım onları da.gelmek isteyen buyursun gelsin.şarköyde denize sıfır sadece motocuların takıldığı cafe var hem ordan denize girer,isteyen tavla oynar,isteyen okey oynar.dönüş zamanını da orda hepimize uyacak şekilde ayarlar öyle yola çıkarız
oo şarkoy dedim mi akan sular durur...motor bulursam buyuk ihtimalle bende gelcem faruk...bu arada faruk bu pazar corluya gitmeyi dusunuyorum...istersen sende gel....
belli olmaz ne yapıcan orda yine yarış falan yapıyormusunuz?pazar günleri çalışıyorum 15 temmuzda da hafta tatilim pazar olucak.
faruk ozaman ben 15 temmuzda şarkoye gelmeye calıscam..cok super olur...sarkoydekı iskeleyede gideriz ama dimi?? orası cok guzel
hoppp millet bu şarköy gezisi kesin mi ?? faruk bi plan proje yapalım boyle bi gezi muhabbeti varsa bende ona gore dükkandan izin alayım...kimler gelcek kimler gelmicek nasıl olcak nerde toplanılcak ne yencek falan bunların hepsini ayarlayalım
ben gidicem isteyen gelsin isteyen gelmesin ama duyurular bölümüne gezii yi yazdım ama modotörler ilgilenmedi galiba.
gezi başlığı duyurular bölümüne açılmıştır gelmek isteyen arkadaş olursa adını yazdırmalıdır.
evet beyler pazar günü istanbulda tekirdag arkasında şarköy yapıyoruz ist mt olarak toplanıp tanısalım sabah saat 9:00 sahilde kahvaltı edicez bilginize bekleriz
29 temmuzda gezi varmı arkadaslar
Çerkezköy Yünsa kavşağında bu gece saat 19 civarı meydana gelen kazada bir (sanırım racing) arkadaşımız hayatını feci şekilde kaybetti. kamyonun motosikleti hiçe sayarak yan yoldan ana yola fırlamasıyla malesef yazamıycam sanırım.
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
inşallah ölmemiştir...allah kimseye vermesin
Allah rahmet eylesin kim olduğu belli olmadı mı?orda da vardı tanıdıklarımız.
59 UN 181 Mehmet Emin Deniz. Bu yünsa yolunun aldığı kaçıncı can? dün gece 3 kişinin bu kazada öldüğü söyleniyordu. ancak böyle sanmalarının nedeni kaza yapan arkadaşın parçalanmasından dolayı. Bu yolda ve tam aynı noktada kaçıncı kaza kaçıncı ölüm. yetkililer uyuyor. Bu çocugun ailesi ne durumdadır?,
Allah kahretsin
http://www.cerkezkoyhaber.com.tr/hab...&id=1185257801
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
allah kabir rahatlığı versin toprağı bol olsun bizim ülkemizde daha motora saygı ve sevgi özveri yok
bu arada edirne gezisi plamlanıyor zaman ve tarih belli değil
eğer gelmek isteen arkadaşlar olursa burada haberleşiriz....
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6950960.asp?gid=180
kazaya ait görüntüler de burda arkadaşlar
kötü sonuç her 2 taraftada suç var kamyoncunun motorugörmemesi(belki - araç olarak yani) motorcununda 4 yol kavşağa süratli girmesi sonuç ortada.Allah kimsenin başına vermesin ama diğer araçlar bizi kollamazsa biz kendimizi kollamak zorundayız
çok kötü bi kazaydı.o gün bende kapaklı/bahçelievlerdeydim.haberi geldi.zaten o kavsak cok tehlikeli.suruculerin motorları görmediği trafiktede bunlar olum kavsaklarına donusuyolar...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)