slm arkadaşlar nabarsınız
slm arkadaşlar nabarsınız
iyiyiz cezo sen nasılsın
selam arkadaslar herkeze bende corlu misinli beldesinden pejo 103 var var ama randıman alamıyom sürat için bilginiz varsa sevinirim paylasırsanız
süratli olupta ne yapacaksın,altındaki motorun kapasitesi zaten belli.bence sen adam gibi yolunda sürate de özenme tabi aileni sensiz bırakmak istemiyorsan.
sağlıcakla kal.
::tutkuy::
[QUOTE=corci;698932]ben pek çorluda takılmam volkan anca pazarları piyasaya çıkarım sen nerelerde takılıyorsun
corci valla biz çoğunlukla makinalar şuanlık büyük olmadığı için fazla açılamıyoruz
ya bu kırmızı f600 seninmi yoksa siyah zero camlı arada görüyorum çarşıda felan
gri kırmzı siyah kuşakalrı var siyah cam belkide benimdir
Yarın (7 haziran cuma) kısmetse, 1 haftalığına Şarköye kaçıyorum.
rotam; Beylikdüzü> Silivri> Gümüşyaka> Çorlu> Tekirdağ> İnecik sapağı> Şarköy
Gümüşyada ufak bir işim var, Çorluda nostalcik bir tur, Tekirdağda cuma namazı ve köfte yutma molası, ardından yorulana kadar molasız Şarköy istikameti.
yollarda siyah KT125 görürseniz el sallayın
arıza neyim yapıp yolda kalırsam yardıma koşun ha!!!...
1 hafta netten uzak olacağım. füreki boş bırakmayın.
beni özleyin anacım
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
kanka ikimizin şarkısı bu muhtemelen....hayırlı yolculuklar...
http://www.youtube.com/watch?v=K78di...elated&search=
bu arada verdiğin link 19 sayfaya ait...dikkat bi daha böyle şeylere...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben de geliyim senle ama benim ehliyetim daha ağustosta olucak sorun olurmu acaba corludaki polis amcalar.motorcuları pek sevmiyolarmıs.doğrumu
eyvallah faruk59
karıştıran tarafına meyledersem, arar, kısmetse bir çayını içerim.
spawnem önce ehliyeti almak, sonra geniş geniş gezmek lazım.
sağol meto. şarkı da pek içliymiş. gözümden yaş geldi. acayip hislendim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Tekirdağlı hemşerilerim Tekirdağ-Muratlı yada Saray Muratlı yolu hakkında çok acil bilgi almam gerekiyor.Nasıldır?Mıcır mı toprakmı.Motorla gidilebilirmi sizce?Bilgisi olan ve yardımcı olan arkadaşlarıma kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
tekirdağ muratlı arası çok kötü.motorumu zorda kalmadığım sürece sokmam oraya,çorlu üzerinden gidersen saray tarafına oraları güzel.
Çok teşekkür ederim.Çok saol.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Selam Arkadaslar 103 Pejom Gitmiyor Gaz Yemiyor Ceki Kalmadi Neden Dersiniz Diyaframmi
Yoksa Silindirmi
ne kadar gitmesini istiyorsun kaç yapıyor
hopp faruk naber..abi cok az kaldı..şu geçtiğimiz gunlerde çok kazalar oldu.dedim sıra bana gelmeden su motor işini bırakayım..araba almaya karar verdim.tam araba alcaktım sonra "ulan ben napıyom"falan dedim..sınavdan sonra bi beklentim var..benım arkadasta DR 650 aldı hayati abi falan da DR aldı..bide selçuk abi kaza yaptı haberin vardır..bu arada senın motor hep baskasında geziyo yau
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)