Arkadaşlar bayramda tekirdağda olacağım feribotla Bandırmaya geçmeyi düşünüyorum fiyatını bilen varmı
Bakin bu adamlara dikkat edin ben böyle temiz böyle güzel işçiliği pek görmedim hatta hiç görmedim levent abi on numara avcı gibi pusuda beklemiyor gözü tok yüreği temiz bir esnaf gerçekten tavsiye ederim bende bu forumda görüp gittim tanıştım çok efendi mütevazi ve güler yüzlü bir abimiz allah işini rast getirsin inşallah
arkadaslar selamlar uzun zaman sonra tekrardan motosiklet alarak hasrete son verdim artık gezilere toplantılara bende varım
Beyler mrb,
Bende muratlı tekirdağdanım. Kısmet olursa birgün tanışmak isterim.
Saygılarımla. İyi geceler.
selam melis bnde lüleburgazdan 😀
Tekirdağ mt üyeleri hepinize merhaba
Geçen cumartesi istanbul mt den bir arkadaşla iki motor Tekirdağ'a köfte yemeye geldik
Sizlere bir sorum var
Dönerken sahilden sahilin bitiminde bir sokak var orda bir kafe gördüm gerçekten çok hoş bir yere benziyordu eminim manzarasıda güzeldir Tekirdağ ın tüm sahiline hakim bir yere benziyordu buray la ilgili bilgi alabilirmiyim ismi nedir
Kafemidir restoran mıdır nargile varmıdır
En kısa zamanda tekrar gelicem bura için
Teşekkürler
Deniz manzaralı ve nargile içebileceğin, motosikleti otoparka koyabileceğin bir yer arıyorsun Dreamer Park ı arıyorsun. İstten gelirken solda giderken sağda, otogardan az ilerde emniyet binası karşısında, dikkat karakol dersen çarşı içine yollarlar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)