herkese slm tekirdağ civarı kamp yeri tavsiyesi verebilecek olan varmı
mangal semaver yakabileceğimiz gece çadır kurabileceğimiz deniz kenarı olur güzel orman olur
herkese slm tekirdağ civarı kamp yeri tavsiyesi verebilecek olan varmı
mangal semaver yakabileceğimiz gece çadır kurabileceğimiz deniz kenarı olur güzel orman olur
tekirdağdan kumbağa gidiyorsun.kumbağ içinden limanının önünden çamlık tarafına doğru uçmakdere-şarköy yoluna çıkıyorsun.20km sonra uçmakdere köyüne gliyorsun.köy çıkışında 1-2km gidince yol sağa viraj yaparken sola saparsan karşında deniz oluyor,oradanda sola dönüp deniz kıyısında 100 mt ilerliyorsun denize sıfır kamp alanı.ayrıca kumbağ-uçmakdere arası motosiklet kullanmak için sayılı yollardandır.
https://www.google.com.tr/maps/dir/T...!1m0!3e0?hl=tr
O sağa dönen yola devam etmeyip soldan girdiğin sahil kenarındaki balık restoranına da, uğramamazlık etme mezeleri ve balıkları harika
Günaydın arkadaşlar, Çorlu' da otogar mevkiinde Moto112 olarak hizmete girdik. Sayfamızı beğenip çay içmeye bekleriz
merabayın dostlar yeni mekan açıldı çorluda işin erbabı bir usta dostumuz açtı. hepimize hayırlı olsun
https://www.facebook.com/corlumoto112/?pnref=story
Moto 112 Çorlu ve civar mahallerde ki motoseverler için bir ihtiyaçtı.. Kaliteli hizmet ve güler yüzlü personeli ile tüm motoseverlere tavsiye ederim.
Herkese Selamlar Hepinizin Tekeri Düz Bassin
Selamlar tekirdağ
Genelde insanlar bir yere giderken araç kullanır.. Biz ise "Motor Kullanmak" için bir yerlere gideriz..
Tekirdağ Süleymanpaşa'dan civar il ve ilçelere günübirlik rotalar tavsiye eder misiniz? Gidilecek yerde meşhur bir yemek veya görülecek doğa ve tarihi güzellik olması önemli.
Teşekkürler
Arkadaşlar bugün 150 NS ile aranıza katıldım
Tekirdagda motosiklet kiralayabilecegim bir yer varmidir?
Ben kiralayayim sana mudur
Herkese merhaba. Ben Çerkezköy tarafındayım motorum arıza yaptı çalışmıyor. Buradan Çorlu ya götürmem lazım nasıl götüreceğim hakkında hiç bir fikrim yok. Motosiklet taşıyan kimse yok mu buralarda çekiciyle götürmeyi hiç istemiyorum çok güvensiz geliyorlar :D
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)