bundan sonra Deer,(Ozgur) ve diger arkadaslarimiz aramizda olmayacak
bundan sonra Deer,(Ozgur) ve diger arkadaslarimiz aramizda olmayacak
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
tam bilmiyorum ama banlama olayları falan oldu galiba
aynen
25 karakter
25 karakter
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ya tekirdağda gezi falan olmazmı göremedim ben sizin oralara geliyorumda...
Ben her şehirdeyim seyyah olmak için doğmuşum ne harika
tekirdağdaçerkez köy tarafından birileri varmı ben oraya gidiyorumda
Ben her şehirdeyim seyyah olmak için doğmuşum ne harika
var olmasmı ben çorludan volkan
çerkezköy den ben varım zydar var(emre)
merhaba arkdaslar benide aranıza kabul edersiniz artik beaa.istanbulda yasiyorum ama bende üjj bejim bir ayağım corluda
arkadaşlar ben de muratlıdan sevda...ama şuanda boluda üniversite okuyorum,şahsen motorcu olmasamda tam bi motor tutkunu sevgilim var...eee artık biz de motorcu sayılırızmywood dan myheart a ve bütün motorculara sevgilerrrrr.......
hoşgeldiniz arkadaşlar .
arkadaslar aramiza hosgeldiniz,yaza tani$ma ve gezme dileklerimle ....
arkdaslar yokmu gezi falan gezelim yapalım bi trakya turu..
bende corludan arkadslar gezi fln olursa benmde haberim olsun
gezi olursa bende katılmaya çalışırım.hafta tatilim pazartesi günü ve üç vardiye çalışıyorum ama elimden geldiği kadarı ile gelmeye çalışırım.
::tutkuy::
asil geziler 1 ay sonra baslar,eski mt'ciler olsa her hafta gezersiniz ama onlarla iletisim hala dewam,ben onlarla iletisime gecer yazarim foruma,bu sekilde sizde katilirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)