hos geldiniz.
geçen gün yine benzinlikteyiz...
çalışıyoruz be arkadaşım etmeyin eylemeyin yazmayın böyle şeyler
Herkese selam. Ben Çerkezköy'den. Muğla daydım yaz Çerkezköy e geldim. Çorlu da bildiğiniz iyi bir usta var mıdır ? Bir de burada hiç motorcu arkadaşım da yok şöyle haftasonları çıkıp ufak geziler yapıyorsanız ben de katılmak isterim.
hoşgeldin arkadaşım bu başlıkta daha önceki sayfalarda bir arkadaşa usta tavsiyesi yapmıştım resimlerle bir onu kontrol et olmadı tel yazıyor bilgilerimde ararsın tarif ederim. tuğrul usta var çorlu da neredeyse hepimiz ona gidiyoruz. arada bir faliyet oluyor haberleşiriz
[QUOTE=ysnzdmr;2217327]İRTİBAT İÇİN YASİN ÖZDEMİR
Selam arkadaşlar.
Ç.köy.de bi kaza olmuş haberiniz var mi? Cbf 150 ile kari koca. Forumdanmiydi acaba?
Bende bilmiyorum o yüzden sormuştum dostum.
Herkese iyi geceler dilerim yarin yani bugun ☺ hayrabolda kross yarislari var diye duydum. Boyle birsey var mi bilgisi olan var mi aramızda
Evet bugün kros yarışları var saat 9-10 gibi başlar
Yarislarin yeri tam olarak Hayrobolu temrezli goletinin orada mi oluyor acaba ? Cunku TMF sayfasinda hayrabolu goleti yaziyor haritadan baktim temrezli tarafinda golet var.
Temrezli ile alakası yok,Malkara tarafından gelirken Hayrabolu girişindeki ışıklardan sola dönüceksin yol bittiğinde tekrar sola
O yol Hayrabolu barajına gider,parkurda orada
Merhabalar arkadaşlar, son konular arasında gezmesem Tekirdağ sayfası olduğunu fark etmeyecektim Ben de Çorlu'da yaşıyorum ve genelde hafta sonları tek olarak geziyorum. Etkinlik vs olursa katılmak isterim
Etkinlik forumdan pek olmuyor, en azından ben hiç görmedim.
geçtiğimiz sezona kadar TMK - EMOK isimleri altında ramazan aylarında sahur-iftar (edirne-silivri-burgaz) yaz aylarında kamp (kıyıköy-saroz) Vb. etkinliklerimiz oldu. Bazı sebeplerden bu sezon etkinlik yapılmadı. yine aynı gruplardan kücük gruplar halinde etkinlikler oldu fakat duyurulmadı. Sebep sonuç ilişkisini 1 aydır foruma girmiyen İl temsilcimize sorabilirsiniz Tekeriniz düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)