arkadaşlar Çerkezköyde honda shadow ya da yamaha dragstarı olan ya da tanıdıgı olan var mı ?
arkadaşlar Çerkezköyde honda shadow ya da yamaha dragstarı olan ya da tanıdıgı olan var mı ?
Mehmet güldürdün beni akşam akşam işte arada bir romantik choppercı eksik )
olur olur zamanla herşey olur sercan alda özledik V motor sesini az dinleriz
Herkese iyi hafta sonları dilerim. Bugün Çorlu - Tekirdağ - Çorlu biraz dolaştım. Tekirdag'dan dönerken bi grup motorcu arkadaşla karşılaştım. Tanışmak ve gazlamak isterim.
Çorlud aynı sıkıntıyı bende yaşadım motor ekipmanı satan bir yer bulamadım var ama olandada çok az çeşit var. bu yuzden tum ekipmanımı internetten satın almak zorunda kaldım. şimdi sıra geldi motor muayenesine motoru muayeneye goturucem ama oncesinde sağlam bi bakıma sokmak istiyorum. Motyorum keeway superlight 150 . Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
Merhaba beyler aranızda çorlu önerlerde arkadaşlar varsa tanışmak takılmak isterim malum köy baya sıkıcı :D
önerlerin arkasında kirazlı dere'ye araziye geliyorum bazen kardeşim
ora nerde bi çeşme var köyün arka tarafında bi yere gidiyo ama daha hiç gitmedim oradan
Herkese iyi günler dilerim. Babaeski'de motosiklet ekipman satan bir mağaza duydum yerini bilen var mı acaba?
ne demek kardeşim geldinmi haber et çayımı kahvemi iç özelden numaramı attım
t.dağ merkez
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)