Çorludayım bende artık ufak motorumla Etkinliklerinizi bildirin lütfen katilmak isterim.Motor 650 km oldu ama hala ilk bakımını yaptiramadim.Kanuni servisi de corluda yokmuş, cerkezkoye artik en yakın zamanda.
Selam dostlar ben de Çerkezköydenim hepinize kazasız sürüşler dilerim. Benim sizlere bir sorum olacak. Hyosung gt250r alacağım yakın zamanda. Sıfır alacağım için mağazaları aradığımda hep sipariş üzerine getirdiklerini bayide olmadığını söylüyorlar. Tekirdağ Çorlu veya yakın civarda gidip mağazasında görüp alabileceğim bir yer önerirseniz çok işime yarayacaktır. Çünkü benim ulaştığım hep beyaz eşyacı tayfaydı onlarda da yok. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar
Ben çorluda hiç görmedim. Bi kaç aydır burdayım belki bilmediğim biyer vardır ama düşük ihtimal
Kafayı yiyeceğim arkadaş bende hiç görmedim her hafta sonu çorluyan tekirdağa giderim ya gözden açırıyorum ya da yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.
Çorlu'da 2007 senesinde vardı sonradan kapattı. Zaten ST kanuni oldu 1-2 sene sonra. Çorlu'da sıfır alabileceğin bayii yok sanırım. Çerkezköy'de ipek ticaret diye bir yer gösteriyor bayileri arasında sitesinde ama oraya baktın mı?
Bir de naçizane fikrimi de belirtmek isterim: ikinci el honda 250R düşünülebilir bence alternatif olarak. Arkadaşımda var sorunsuz makine. Kafan ağrımaz hiç
Bu arada benim ilk motorum da GT250 comet'ti.
İlginden dolayı sonsuz teşekkür ederim dostum. Cbr 250 uzun süre kullandım boyutlarımdan dolayı gt250r istiyorum motoru hırpalayacak bi kullanıcı değilim beni cezbediyor yapısı duruşu gidişi. İpek Ticaretle görüştüm birebir oda sipariş üzerine getiriyor. Sanırım sadece fabrikalarında basıp dağıtıyorlar buralarda.
Herkese merhaba. Sizlere bir sorum olacak.
Sıfır alınan bir motorla direk 120 km'lik bir mesafeye yolculuk edebilir miyim?
Sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var.
Hiz yapmadan zorlamadan gidiceksen gidilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
[url=http://hizliresim.com/5RgVLR][/url
Baliga giden varmi aramizda arkadaslar hafta sonlari beraber gidebiliriz.
Selam en guzel kofte nerede yenir pazar günü İstanbuldan Tekirdağ geleceğim
Tekirdağ köftesi meşhur falan değil kanımca, hakkını verip yapan birini görmedim, köfte aynı köfte
Herkese merhaba.
Çorluda ekipman alabileceğim yerler hakkında bilginiz var mı? Nerelerden kask mont eldiven dizlik tarzı ekipman alabilirim?
Yakışıklı motor var heykel yakınında internetten adresine bakabilirsin
Selam arkadaşlar. Mondial Z-ONE S motosikletim var siperlikten rahatsız edici bir zırıltı geliyor ne gibi bir önlem alabilirim. Yardım edebilecek varsa sevinirim.
Sarilar goleti tekirdag corlu
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
Sorunu cok gec gordum ama corluda marmaracik koyunde bi lokanta var super yapiyo adamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------
Kardesim valla tesadufe bak 12 sinde pazar gunu ordaydim buyuk ihtimalle bendim o karsiya gecmistim arkadasimin yanina istanbulu gezdirsin diye donuste yagmur yagdiydi guzelde islanmistim helal olsun valla cok dikkatliymissin nerden tanidinki
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Z one lerin cogunda bu ses var sanirim Daha oncede duymustum gormeden birsey diyemicegim ama tahmini olarak bi cozum uretirsem vida yerlerine silikon pul koyabilirsin mesela nalburlarda var
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)