Kimse gelmesede ben gideceğim...
Kimse gelmesede ben gideceğim...
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Arkadaslar bir aksilik olmazsa cuma sabahtan edirneden 1- muratlıdan 2- karıstırandan 1- corludan ben 1 olmak uzere 5 kısı gıdecegız gecen senede gıtmıstık beğendik. güzel bir festival oldu. suan 5 motor cumaya kadar edırneden katılım artabılır belkı. tabi bir aksilik olmazsa. adil abi geleceksen hafta içi telefonlaşırız abi. seyahat hızı ortalama 90-110 km/h arası olur.
Valla cuma günü malum mesaideyim hatta perşembe 14 ünde nöbetçiyim cuma da mesaiye devam.
Akşam mesaiden sonra hazırlık falan derken gece kalkar yüklerim motoru ve sabah 04:00 gibi yola çıkmayı düşünüyorum tabi tek değil yol arkadaşı 3-5 kişi birleşirsek herkes için iyi olur diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
Kimseden ses yok
Anlasilan ben tek kaldim. Beni kimse ortama almadi neyse saglik olsun.
Yok be kardeşim,Mehmet kardeşim forumdan yüzyüze tanıdığım biri gidiyormuş burdan haber verdi,sizde Cmts yola çıkarsınız festivalde tanışırız dönüşte beraber döneriz,yeterki gitmek isteyin sağlıcakla kalın...Dadaş kardeş Keşandanmıydın?Sizin bulunduğunuz yerde topcaselere ceza yazılıyormu bilginiz varmı?
Ben Malkaradayim. Valla benim topcase takili erikliye gittim geldim sorun olmadi. Ama ben gidersem eger yine de cikartmayacagim. Topcase depo ustu canta ve sirt cantasi cadir vs yukleyecegim.
iyimis valla. Dedigim gibi cumartesi sabaha karsi cikarim diye dusunuyorum yol arkadasi bulamazsam delilik yapip tek basima cikarim heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
Haydi millet nerelerdesiniz kimsecikler yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Erdek e kadar eşlik edebilirim bandırma falan
Bende tekirdağ a gelmeyi düşünüyordum ama o kadar yol çekilir mi merak ediyorum sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah.
karahisarlı doğrudur,ben de böyle bir köy olduğunu bilmezdim,önce Malkara yoluna çıktım,bir kaç km gittim,yıllar önce malkara yolundan sola sapınca Naip'e giden bir yol bulmuştum,orayı bulurum diye girdim karahisarlı yoluna ,yol varmış ama yağmurdan dolayı girilmez dediler,ben de vazgeçip barbaros sırtları üstünden gittim,liman da kumbağ.
Haftasonu kimler geliyor arkadaşlar hani neredesiniz sesiniz çıkmıyor
http://www.motosiklet.net/forum/moto...os-2014-a.html
"AKINCILAR..."
Selamlar Tekirdağlı Motorsever Arkadaşlar.
Biga festivalinden sonra Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği olarak katılım sağlayacağımız 5. Balıkesir Motosiklet Festivali bu Cuma yani yarın başlıyor. Yani 15-16-17 Ağustos olmak üzere 3 günlük bir festival ve Susurluk' ta gerçekleştirilecek. Giriş 5 TL. olarak duyuruldu ve festival çekilişine katılmak isteyenler 5 TL' nin üzerine extra 2,5 TL daha verecekler. Büyük ödül: Küba 200 cc Kros Motosiklet. Tabi girişte promosyon hediyeler ve gün boyu çay servisi de bu ücrete dahil. Ayrıca, Vadi Misya tesisinden ve havuzundan faydalanmak da ücretsiz. Dediğim gibi ilk gün 15 Ağustos CUMA. Ben ve eşim Tolga (buradaki ismiyle Frosen), dernek başkanımız SN. Ömer Lütfü GÜNAY ve diğer arkadaşlarla orada olacağız. İşiniz yoksa, yol yapmak, gaz açmak ve motosiklet muhabbeti yapmak istiyorsanız sizleri de bekleriz. Belirtmek isterim ki, festivalin yapılacağı yerdeki civar oteller full dolu. O yüzden çadır ve kamp malzemelerinizi yanınıza almanız hayrınıza olur. Biz 100'ün üzerinde üye sayısı ile resmi bir derneğiz fakat Motosiklet.net sayfasından değil de facebooktan Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği grup sayfasından etkinlik ve gezi paylaşımları yapıyoruz. MT çok giren yok sanırım. Hepinizin tekeri düz bassın. Görüşmek üzere Sağlıcakla kalın )
" MoToRsİkLeT TuTkU YaRaTıR " "KAPORTAMIZ BEDENİMİZ, OTO SÜRÜCÜLERİNİ BİZE KARŞI TRAFİKTE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM..."
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)