Soyle birsey buldum arkadaslar bakin isterseniz.
Https://m.facebook.com/events/1388482331391547/?ref=22
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Derneği tarafından geleneksel hale gelen ve 2014 yılında 5.cisi düzenlenecek Balıkesir Motosiklet Festivalini kaçırmayın ...
Doğa ile iç içe 180 dönüm arazi üzerine kurulu, termal suyu, havuzları, doğası ile muhteşem bir ye Susurluk Vadi Misya'da yapılacaktır. Google Maps : https://maps.google.com/maps?q=39.83...num=1&t=h&z=15
Cuma 15.08.2014
Kayıt Masası İşlemleri ve Kamp Alanına Yerleşim
Gün Boyu Çay Ücretsiz
Dj Ceren Özdemir Performance
Mary Jane Konseri
Fasıl Gecesi
Cumartesi 16.08.2014
Kayıt Masası İşlemleri ve Kamp Alanına Yerleşim
Gün Boyu Çay Ücretsiz
Resmi Açılış Töreni
Halk Oyunları Gösterisi
Yarışmalar
- Yavaş Gitme
- Havuzda Halat Çekme
- Atıver Göbecikleri
- Deve Güreşi
Dj Ceren Özdemir Performance
Retrobüs Konseri
Sürpriz Dans Gösterileri
Fasıl Gecesi
Pazar 17.08.2014
Gün Boyu Çay Ücretsiz
Kahvaltı ve Uğurlama
Festival boyunca Vadi Misya tesisinde yer alan açık ve kapalı havuzlar dahil olmak üzere,diğer tesis imkanlarından ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.
Festival giriş ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir. Kayıt masasında katılımcılara ücretsiz hediyelerimiz olacak ve festival boyunca çay standlarımız yine ücretsiz hizmet verecektir.
Festival çekilişine katılmak isteyenler, 2,5 TL karşılığında 1 adet çekiliş biletini yine kayıt masasından temin edebilecekler.
Etkinlikler ve diğer detaylar çok yakında !
www.facebook.com/events/1388482331391547
www.facebook.com/balikesirmotorfest
www.twitter.com/#balikesirmotorfest
Saygılarımızla
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü
Yönetim Kurulu adına
Başkan
Özgür CANDAR
Sponsorluk, stand, reklam ve iletişim : onriders@gmail.com
Gsm : 0530 112 50 31
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
Haritadan parca parca baktim malum canakkale bogazi oldugu icin rota gecmiyor.
Malkara-Gelibolu 95 km
Canakkale çardak iskelesiden Çanakkaleye 48 km
Çanakkale'den Balıkesir Susurluk'a 226 km yapiyor.
Toplamda 369 km yapiyor ama küsürat falan derken 400 gidis 400 gelis yapilir heralde tabi Malkara'dan bu rota. Sizde ona gore geleceginiz yeri Malkaraya rota cizin uzerine benim yazdiklarimi ekleyin km cikar ortaya
evet. güzel olacak. benim katılmam tam belli değil, Ama konusunu ve bilgisini buraya yazarız. Tam olarak öğrenir size bilgi veririm.
Gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Geçen senelerde katılan arkadaşlar çok beğenmişler ( Halil, Mehmet )
giderken, Geliboludan Lapsekiye, ( her saat başı vapur ) ücreti 6 tl, sonrasında bandırma üzerinden gidilecek. O şekilde daha yakın oluyor
birGarip..
Ramazan Bajaj duruyormu değiştinmi?
Aynen valla benimde kafama yatti gidilie yani neden olmasin. Buradan haberleselim.
Hayırlı olsun Ramazan.Bence yolda bırakmadıktan sonra marka,model,cc hiçbir önemi yok...(Bajajdan kurtulduğun iyi olmuş bayağı üzdü seni savunanlar savunsun yine)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
Gitmeyi düşünüyorsanız haberleşiriz telefonlaşırız tek kişi gitmektense 2 kişi iyidir yine tabi katılan olursa olur...(Tlf özelden atarız isterseniz)
tekirdağ bandırma arası gemiyle geçilse nasıl olur
onu bende düşündüm.. aksam 17:00 ve 21:00 d var. 3.5 saat sürüyor. ama fiyatı 70 tl. ben 70 tl benzinle dünyayı gezerim be. yol yapmak için yola çıkacam, ama gemiyle geçecem ne alaka. bu benim fikrim..
ama 3 litre yaksam 100 km de, bi 35 tl karım oluyor. 6 tl de çanakkalede vericem karşıya geçişe. hemen hemen aynı gibi ama önemli olan yol yapmaktır diye düşünüyorum
birGarip..
Tekirdağ Bandırma seferini yapan teknelerin tehlikeli olduğunu okumuştum nette çok sallanıyorlarmış,motorla binersek yol boyunca düşmesin diye motorun başından ayrılamayız.En uygunu Geliboludan Çardağa geçip gitmek az ama 10 km fark var Lapsekiden gitmekle.
(Gelibolu ve Çanakkale feribotlarında 150 cc ye kadar 6tl ücret alınıyor)
Valla festival Cuma sabah diyor e malum mesai falan var bizim nasıl edelim ? Cuma öğleden sonra çıksak akşama doğru oluruz heralde e akşam çıksak gece orada oluruz. Peki cuma gecesi yani cumartesi sabaha karşı çıksak cumartesi öğlen orada olsak olmaz mı amaç gezmek birlikte olmak değil mi ? pazar günü de öğlene doğru veya öğleden sonra çıkarız.
Hem de Tekirdağ MT olarak acaba kaç kişi toplanırız gidebiliriz ki ?
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Bi kesinlestirelim de hele bi.cuma gunu bende cikamam.cumartesi sabaha karsi 4de ciksam diyorum kahvaltiya yetisiriz sanirim.ama gidip gitmeyeceğim tam belli degil
Aynen bakalım neyin ne olacağı belli değil. Zaten şuan üçümüzden başka kimse yok olsun bizde üç silahşörler gideriz
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
bugünlerde Erdek'e feribotla gitmenizi tavsiye etmem,ani fırtına kopabiliyor,yağmurluk muhakkak olsun,motor kadar önemli.
Yıllar önce böyle bir yaz günü Erdekten Tekirdağ'a geçmek icin 5 saat feribot bekledim,havada bir sey yoktu,gelen feribottaki herkes dayak yemiş gibi çıkınca sıranın en başında olmama rağmen çıkıp çanakkale üzerinden Çorlu'ya geldim.Karşıda bir sey yokken Malkara Tekirdağ arasında iklim değişmişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------
Ramazan güle güle kullan,çok sevimli bir motor bu.
kesin olarak kimler gidiyor şu anda. haklısın ramazan abi ben kendi adıma yakıt masrafını hesapladım korkunç bir rakam cıkıyor benim için
Gitmeyi isteyen arkadaşlar liste yapalım,ben ilk yazıyorum.Gitmek isteyenler eklesin hem kaç kişiyiz çıkar...
Balıkkesir Motosiklet Festivali.
1-gezginmotor.
Cuma gecesi yani cumartesi sabaha karsi cikarsak bende gelirim. Hemde cuma mesaiden cikar aksama hazirligimi yaparim cadir canta vs daha guzel olur.
Zateb festival cumartesi oglene dogru basliyor katilis acilislar falan derken bizde anca gider yetisiriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
Kimseden ses yok ne yapiyoruz var mi bi durum
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)