Selamlar,
Tekirdağ, uzunköprü veya hayrabolu'da Honda 1000RR'dan anlayan tavsiye edeceğiniz usta var mı?
Hem genel kontrol, hem devir saati çalışmıyor onun için.
Selamlar,
Tekirdağ, uzunköprü veya hayrabolu'da Honda 1000RR'dan anlayan tavsiye edeceğiniz usta var mı?
Hem genel kontrol, hem devir saati çalışmıyor onun için.
Emrah'a özel mesaj attım. İnşallah dönüş yapar. Yarın öğleden sonra hayrobolu'na gideceğim nasipse.
Ramazan, kardeşim enişte ve 2 yeğenimle gittim dolayısıyla resimlerin çoğunda beraber çekildiğimiz için koymadım...
[IMG][/IMG]
Forumdan Bodrumlu bir arkadaş yüzyüze tanıştık
[IMG][/IMG]
Bafa gölünden bir manzara
[IMG][/IMG]
Bafa gölü civarında bir anıt
[IMG][/IMG]
Yılan balıkları,Bafa gölünde bolmuş
[IMG][/IMG]
Bafa gölü
[IMG][/IMG]
bodrumlu arkadaşın İnazuması
[IMG][/IMG]
sağol abi bu sıralar iş güç yoğun. bayram tatilinde görüşmek üzre.
Tekirdağ a gelmeyi düşünüyorumda konaklama için yer var mı
Tekirdağ mt,kuruduk iyice,
geçmiş bayramınız kutlu olsun !.
Bende geçmiş bayramınızı kutlarım Tekirdağ
Çorlu'da okuyan çalışan falan yok mu yahu ev arkadaşı arıyordum
Mehmet yapmış olduğum basit fakat çok kullanışlı aparatım sana gelsin
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...ml#post3412847
Tekirdağ MT nerelerdesiniz. Yok mu faaliyet falan gidelim gezelim bir yerleri ne dersiniz ?
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Hadi ya ne festivali. Bizde arkadaslarla cuma aksam cikip pazar aksam donuslu olacak sekilde mecidiye eriklo tarafina gidecektik tabi arabayla cunku onlarda motor yoktur
Bayramdan sonra hafta sonu gittik bir geceligine ve gece yagmur yagdi ertesi gun cumartesi donerken aksama dogru fena yagdi ve yolda motor uzerinde yagmurluk falan dinlemedi fena islandim sanki itfaiye hortumu tepemdeydi
Suan yine deli gibi yagmur yagiyor icerdeyiz herkes bir kosede telefonlara dalmis
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)