ramazan ın motor değil mi o takas mı ettiniz motorları eğer öyleyse ikinize de hayırlı olsun.
ramazan ın motor değil mi o takas mı ettiniz motorları eğer öyleyse ikinize de hayırlı olsun.
mrak etmeyin bırakmadım. hiç aklımızda yokken birden karar alıp değiştirdik motorları iyi de oldu biraz da mehmet rahat rahat keyif çata çata gezsin.
bi süre CB ile devam edeceğim. ilerde ne olur, kısmet
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaslar. yakından tanıyanlar bilirler aramızdaki samimiyeti. bir birimizi zor durumda bırakmıyacak şekilde hatta benim açımdan işime gelecek sekilde yaptık takası. ben 600cc ve üzeri chooper cruiser düşünüyordum. ramazanda bir süre değişiklik yapması gerektiğini söyledi. sonucta 2.ci el motor alıcaktım en azından gözüm kapalı güveneceğim bir adamdan olsun 250cc scooter olsun dedık aldık.
Arkadaşlar elimde perşembe-cuma girişli 6 adet fuar davetiyesi var. İsteyene verebilirim
Olur tabi.
Özelden mesaj atıyorum
Aşka düştüm ben de geldim
Selam arkadaşlar Tekirdağ'da Keiti 3 parça jant şeridi satan bildiğiniz yer varmı başka markada olabilir. teşekürler..
günlerdir bu sayfaya uğrayan yok sanırım . gerekte kalmadı teşekürler
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
senin benim mi var müdür. gel al ne zaman istiyosan.
Selamlar millet epeydir girmiyorum keyifler nasıl?
nefes alıp veriyoruz abi şükür sen nasılsın
Kötüydüm ama şimdi iyiye gidiyorum Allahın izniyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)