balata bitmiş olabilirmi acaba
yok ya hortum flnmı deişcek öle bişiler dedi usta ama anlamadım bida gitcem hafta ici
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
neyseki büyük bi sorun degilmiş
geneld balatanın sürtmesinden böyle bi ses cıkıyor ben sürekli busekilde dolastıgım için söylüyorum
cok gıcık bi ses ya bide benm fren kitliodu az daha ölüodum :S gittim o sorun gecti bu seste gecse cok güzel olcak
motosikletten ses gelmeden gitmek güzel ama ben alıstım
dikkat cekicide oluyor
balatalarını yeni değiştirdiysen veya bitmişse ses gelir emrenin balataları değiştirdik ilk başta teker zor dönüyodu zımpara attık düzeldi ses azaldı kullandıkçada azalıyo.
geziden sonra ses neredeyse bitmişti.ama baya uğraştırdı beni.
evet ön ve arka ikiside aynı durumdaydı .
Ben servis işine girmem şu anda ama emre açarsa elimden gelen yardımı yaparım.
eger disk frense,diskin hafif atik olmasi ses yapar,eger tambursa balata yenidir veya su kacirmi$inizdir. bi miktar yag dokun hicbisey kalmaz,ne ses ne seda ebediyata kadar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ön diski yağlamayın haa sonra tutmaz kaza yaparsınız
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
valla ben sprey ile ön janta mazot sıkıp siliyodum az bişey diske gitti sildim ama neye yarar tutmamaya başladı fren sıksanda sıkmasanda aynı yağlarlarsa ne olur bilmem artık
yaglayın bişi olmaz abs gibi oluo kaymaz :D:D:D
debriyaj sağ ayakta frenler elde olursa ne gibi sakıncaları olur hadi bakalım
hizli gecislerde devirler arasi fark olur ve debrijay ve disliler grubu bir anda kuvvete biner.sonuc olarak omrunu kisaltirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)