emeğinize ,tekerinize sağlık arkadaşlar yüzünüzdeki o mutluluk daim olsun,halil kardeşede derslerinde başarılar dilerim
yav ramazan sen motoru rafa kaldırmadınmı ,yoksa mehmetin verdiği ayarla hayata dönüşmü yaptın
emeğinize ,tekerinize sağlık arkadaşlar yüzünüzdeki o mutluluk daim olsun,halil kardeşede derslerinde başarılar dilerim
yav ramazan sen motoru rafa kaldırmadınmı ,yoksa mehmetin verdiği ayarla hayata dönüşmü yaptın
o motoru kaldırmakta ısrarlı da.. biz gazlıyıp duruyoz
Evet abicim hatta bu hafta yine koydum motoru tekrar çıkartacam.. sokup çıkartmak da zagmetli iş yahu . kolay olmuyor
mehmet daha tam hondacı değil baksana profile yazmıyor hiç
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
resim işini güzel bir yerde ayarlayım profil yapacam,sabah baktım hava bulutsuz güneş görünce dayanamadım işe geldim motorla ,sabah bakıyorum hava kapalı tabanvayla işe,la öğlen arası hava bi güzel arkadaş hemen atlıyorum tepesine en fazla 3dk sonra iniyorum yav bura küçük yer ,adaşım kanuni(hero)sattım dün 8yıl süren aşkımız sona erdi yav ybr nin mutluluğundan çok ona üzüldüm ne günlerdi be....
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
tırtırı satmak senş çok üzmüş abicim belli hem nallıhanda pek ybrde yok. var ama adam modifiye yaptığını sanmış neler yapmış neler. baya da iyi almışın fiyat olarak. maşallahı var.
hero artık yaşlandı abicim üzülme boşuna. artık ybr nin tadını çıkartmak için yazı beklemen lazım
aynen öyle oluyor abicim..sabah kalk hava buz gibi öğlen sıcacık akşam eve gidecem hava soğuk yine.. tam sıcakta çalış, soğuyunca bin..
buralara bekleriz
birGarip..
zaman ve imkan olduktan sonra mesafe önemli değil sırf bi dost yüzü yeni arkadaşlar tanımak için yine gelirim.yaza sen gelirsen artık benimde izinime denk gelirse güzel geziler yaparız inşallah, yokmu oralarda gelecek arkadaş onlarıda kap gel yav
evet sohbetimizde adını ve fotoğrafını hatırlarım,inşallah kardeşim,nasip dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş ,fırsat olursa ramis beye bi uğrayım güncel bilgileri alırız,hakkınızda hayırlısı olsun...
o alpullu ayrabol yolu nası yol öyle bea.. nevada çölü gibi :D gece tırsıtıyor adamı :D
kanka hatunla bi pazar burgazdan alpulluya ordan 'ayrabol malkara şarköy ucmak dere tekirdağ muratlı burgaz yaptık. o zaman gectim o yoldan tamam düz düz'de.. gece sakat bea..
yol tek serit asfalt. normal ilçe yolu fakat hem malkara ayrabol hem ayrabol alpullu arası cok fazla yerlesim yeri yok. telefon cekiyormu bilmiyorum ama gece lastik falan patlasa sakata gelirsin. artçıyla olmaz o yol.
Vay, vay, vay, bayağı bir muhabbet olmuş ama bu sayfa kaldırmaz bu kadar muhabbeti alışık değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
Yahu diyorum atla motora, cmts yani yarın, git Çorluya.Netten git gel kaç km bakıp bi hesap yapayım uyarsa...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)