Arkadaşlar Satılık Mondial MCT 250 Temiz 0534 5833170 Tekirdag Merkez Fiyat Ucuz
Arkadaşlar Satılık Mondial MCT 250 Temiz 0534 5833170 Tekirdag Merkez Fiyat Ucuz
selam arkadaşlar. naıslsınız.
soğuklar gelmeden şöööyle bir tanışıp toplanalım diyorum.. ama hep beraber.
ne dersiniz ?
birGarip..
bence de bir buluşma ayarlayalım.
motoru sattığım gün ki muhabbet geldi aklıma... halil dedi al benim motoru git aga minibüse binme. kalsın sende bi ara alırım.. yok dedim sagolasın eve vardım mesaj atmıs..
''-nası badi minibüsle yolculuk cok keyifli dimi.. virajlara iyi yatıyomu''
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
motoru sattığım gün ki muhabbet geldi aklıma... halil dedi al benim motoru git aga minibüse binme. kalsın sende bi ara alırım.. yok dedim sagolasın eve vardım mesaj atmıs..
''-nası badi minibüsle yolculuk cok keyifli dimi.. virajlara iyi yatıyomu''
Arkadaşlar motorumu acil satmam gerekiyor ilgilenen olursa 05357441616 ulaşabilir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-satilik-cbf250-137572363/detay/
arkadaşlar hafta sonu buluşuyor muyuz. kısa bir gezi düzenleyelim diyorum ama herkein katılabileceği.kış gelmeden yapalım diyorum..ne dersiniz?
biz mehmetle kısa bi rodaj gezisi yaparız artıkın
CB 125 E aldı kendisi bu arada. kışı geçirecek bakalım
birGarip..
hele bi motoru bayiden cıkaralım ramco o zaman ilan edicez ufaklığı
Epeydir girmiyorum,Mehmet yine motoru değişmişsin Yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)