evet arkadaslar bu gun gv 'nin satısı verdik..
hayırlı olsun,scooter,commuter,cruiser her sınıfı deneyeceksin heralde değişiklik iyidir
Ramazan şimdi dominos pizzadan ali bey aradı geçen başvuru yapmıştım cumartesi gel başla dediler heyecan bastı 2 3 yıl öncede formda konu açmıştım ya kurye işi yapsammı diye şimdi part time başlıyorum bakalım nasıl olacak
500cc aprilia atlantic var düşünürsen yolun düşerse aklında olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-takasli-atlantic-500-133651570/detay
Cuma-cumartesi günü mecidiye ve erikli tarafına gelmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Denizi güzel diyorlar, ucuz olarak nerede kalınabilir?
Kamp yapmayı düşünüyorsanız danişment orman kampına gidiniz,bir kereye mahsus giriş ve her kaldığınız gece için ücret alınır,elektrik tuvalet duş mevcut,bunlarda içerisinde ücretin
Erikli içerisinde gündelik pansiyon gibi işletilen evlerde çok mevcuttur ,
Liman bana göre kamp yapmak için uygun değildir,kişiye göre değişir tabiiki bu durum,ama hafta sonları gürültülüdür,duş bulamazsınız,elektrik,su,tuvaleti saymıyorum bile
Kuşadasına motor gezisinden vazgeçtim.Yeni yaptığım yol programı Mürefte çıkış, Geliboludan kabatepeye, feribotla Gökçeadaya ,kamping'te 1-2 gün sonrası Çanakkaleye geyikliden Bozcaadaya 1-2gün kamping'te kaldıktan sonra geri dönüş.Belki belli değil
Facebook TRAKYA KARTALLARI ÇORLU.....
Beğenelim lütfen arkadaşlar..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)