bana müsade herkese iyi geceler..
Herkese iyi geceler...
bu hafta sonu iş icabı ankaraya gitme ihtimalim çok yüksek :(
birGarip..
hayırlısı ramco ''6666''cı mesajda bana kısmet oldu
Mehmet Cuma Şarköy yaparız belki demiştin eğer gelecekseniz burdan yaz haberim olsun çünki yarın 23 Ağustos Cuma Saroza belkigidecem ona göre erteliyeyim veya yolda biryerde buluşalım...
abi biz daha şekli oluşturmadık. sen saroza fokuslan gelcek olduktan sonra ha saroz ha sarkoy ıkısı arasında cok fark yok bızım ıcın :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
abi şimdi iş yeriyle konustum cuma aksamı da mesaiye gidicem cumartesi sabahı ısten cıkıcam yani. cumartesi yalan olur bize abi.
saol abi. valla uyku sersemi ayarım kactı gene. önümüzdeki hafta cuma resmi tatil diye kastırıyorlar işte
Mehmet Egeye doğru bi gezi düşünürmüsünüz Bodrum mesela? 2-3 günlük fazlası kaldırmaz
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
Mehmet çok iyi olur gidersen ben varım.Güzelçamlıya gitmedim ama arkadaşlar harika olduğunu söylediler,niyetim var egeye doğru bir geziye gezi ve etkinliğe konu açtım ege gezisi düşünen varmı diye tek başına sap gibi tadı olmaz dediğim gibi gidersen ben varım yap programı bende ayarlıyayım kendimi...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)