önceki gün gördüm sametle metiniama salih uyuyordu herhalde kaldırmadık
slm ozgur bu hafta netarafa kısmetse ??
gezi guzelmıs baydar siz emreyleberaber bence bır servıs dukkanı acın oyle daha iyi bakım yaparsınız
gökhan senide işe alırız vida takmaya
ayıb edıyon cok manyak vıda takarım en az 5 vıda artar bana bırakırsanız
biliyoruz 1 tanede depo edinmek lazım sen vida takarsan kalan vidaları koymak için
ohhh gökhan vida işine girdiyse tamamdır.kendisinin çalışmalarına bizzat şahit olduğum için ben kefilim
slm gökhan nasılsın madem bu kadar beceriklisin yapalım bir şeyler
benim scoterin rengini degiştirmek istiyorum becerebilirmiyiz
özgür grenajları fibercide yartır eger bayiden alırsan sana pahalıya gelir sanayide çalışan arkadaşların yok mu
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
gerçi bir dünya para ister sıfırına yakın ,adamlar herşeyden haberi var mesala eksozun fiyatı gibi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
özgür boya işini daha doğru düzgün öğrenemedik emre ve benim kaskları siyah boyadık ama ilk yaptığımız parçalarda akmalar oldu yavaş yavaş onuda öğrencez. Kırıklara ve çatlaklara bişey yapamayız belki daha berbat hale getirebiliriz
yane parça tamir işi zor brz,aslında yan sanayi parça al daha ucuz oluyor.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
aslında merak olayını aşmaya bile başladık.Sağlam bir iki usta olsa yatırım kolay geriside gelir zaten.Şuan motoru servise götürmye gerek duymuyoruz mesela ne gerekiyorsa biz yapıyoruz.Duman kendini biraz daha geliştirdiğinde herşey harika olacak.Bende onun yanında öğrendim bilmediğim birçok şeyi.Artık servis açınca bize bekleriz
http://www.motoaktüel.com
bu adreste grenaj boyama ile ilgili bi yazı var bi göz atın bakalım
bende corludayım :D benm maiknanın ön frende sorun var vıcır vıcır edio cözemedik daha :d usta adayı kardeşler nedendirki bu sizede antreman olur hem :D
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)