bana stickers degilde MT t-shirtlerinden lazim,nerden bulabilecegimi bilen warmi ?
bana stickers degilde MT t-shirtlerinden lazim,nerden bulabilecegimi bilen warmi ?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
cin isleri cogumuzu usta yapti
ozellikle ozguru
25 karakter
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bak bende motosikletin çoğu sistemini biliyorum birtek subap ayarı ve eksantrik ayarını bilmiyorum . ama subap ayarını öğreniyorum deniycem benim alettede zaten
bizim aletler kobay oldu zaten.bide modifiye işine girersek tam olcak
bizede bi görev verilirse tamirhanede yaparız sorun olmaz
birde sinan istanbul mt de kararlar toplu alınır herkes okuyor anacak cok erken yazdıgın için birde hafta sonu gezi oldugu için konuya pek cevap alamamıs olabilirsin
senlik haftasında yazarsan daha iyi olur akılda kalır
daha bizde tamirhane diye bişey yok garajda falan uğraşıyoruz işte elimizden geldiği kadarıyla ama ilerde ne olur bilemem
bende corludanımm, burda okuyorum =D okul uzadıkca burdayım :D
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
hoşgeldin pre_lude 252525
ustabasimiz sensin ozgur,senden baska bi isim gelirmi akla hic .
onu bende gordum ozgur,sizinkiler bu haftaki geziye odaklanmislar,daha cok var bizimkine.o arada ben 1-2 kisiyle konusayim faaliyetler hakkinda,gerekirse sana bir no verip direk senle irtibata geciririm.
haa gormedim,hosgeldin pre_lude
yoksa sende Hondanin Prelude modeline hastamisin ?
saolasın hosbuldum
sevdim ben corluyu ya denize yakın canın sıkılca bas tekirdaga =)
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
güzel gezi olmuş özgür. Bu arada sinanın kardeşi ipini koparmış gibi motor sürüyor benim motoru vermiştim köy içinde heralde ölcez dedim
valla nekadar kontrollü gitsede motorda sorun olursa kötü olur. bayramda o indi motordan ben biraz turladım eve falan gittim sonra tam araba sollıycaktım zincir attı o yüzden benim alete güvenemiyorum ve pek hız yapmıyorum
pınarhisar opetin önünde gördük sinan dünya umurunda degil bagırdı millet tık yok
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)