böyle bi rüzgarda 150lik sürmek nekadar berbat bişeymiş ya:D
Dün bügün Çok rüzgar büyük küçük ayrım yapmıyor walla ağır ağır en güzeli
http://www.temod.org/forum/index.php...73.0;topicseen
Bence de kapatalım
Mehmet sizinle gezmeyi özledim la .
Selamlar,uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum.Ben Trakyalı değilim ama 25 senedir Şarköy/Müreftede yaşıyorum. 25 seneyi aştı motor kullanalı ,şu an 5.motorum lafın kısası tek başına gezmek sıkıcı oluyor hiç olmazsa 4-5 kişi oldumu daha zevkli olur, bende aranıza katılmak gezilerinizde toplantılarınızda bulunmak isterim sağlıcakla kalınız.(Yaş 50 )
geçen gece 2 kız yol kenarında 1. viteste ağır ağır giderken şak diye flaşı patlattı gözüme.iyice yavaşladım el salladılar gülerek.büyük ihtimalle facebooklarında "komikler" albümünde paylaşacaklar.motor altımda okadar gülünç duruyor:D
Anlıyorum seni
Gta oyna gta askerde öyle yapıyordum ben
Geçen bi çocuk gördü beni aaa gta daki adam diyor ne güldüm yaa
kimse paylaşmadı. ben paylaşıyım bari. ''EMEĞİ GECEN TÜM ARKADASLARA KOCAMAN TESEKKURLER''
Her zaman beklerim,haberim olsun yeter.Forumdaki yazılardan ameliyat okudum geçmiş olsun,motor kazasımı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
[QUOTE=Garip1701;3041945]Gidelim abinizin yanına bir gün mehmet[/QUOTE
Buyurun gelin,beklerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Maaşallah Motorcu arkadaşların tümü Tekirdağ ve çevresindenmi bayağı kalabalıkmışsınız
[QUOTE=gezginmotor;3042260]Her zaman beklerim,haberim olsun yeter.Forumdaki yazılardan ameliyat okudum geçmiş olsun,motor kazasımı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
saol abi. yok farklı bir sağlık sorunumdan ameliyat oldum.
[/QUOTE] saol abi. yok farklı bir sağlık sorunumdan ameliyat oldum.[/QUOTE]
Acil şifalar.Eğer yakın zamanda toplantınız v.b varsa gelip tanışmak isterim haber edin yeter...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)