içim acıdı yav. gecmis olsun hasar durumu ne üstat ?
İnanırmışım hiç hasar yok desem yeridir
Gidon yanı biraz çizik ve branda zedelenmiş
Ekzos kaplamayı iyini yapmışım diyorum. Kaplama biraz çizilmiş
birGarip..
bizim şu koruma demirleri harbiden işe yarıyo galiba müdür. cok sevindim hasar olmamasına
nasıl geciyor hafta sonunuz abiler, arkadaslar ? resimler nerde ramazan
Kardeş eve geldim bizim net yok. Modem kapalı sanırım. Komşuları eşimi sinemaya bıraktım almaya gitcem şimdi gelsinler takarlar fişe. Resimler süper bu arada güzel gezi oldu kardeş. Bundan sonra beraberiz
Görüşmek üzere
cok keyıflı bı gundu tesekkurler ramazan fotoları beklıyorum
abi varya yolda kac defa andık seni. hayıflandık. ah şimdi ufuk abide olacaktı. ufuk abi nası kacırdı bu rotayı vs. çerkez saray vize demir köy yolundan dupnisa. dönerken pınarhisar. luleburgaz , çorlu
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
birde. keşfetmek için kaybolmak lazım mantığıyla 1-2 kere kaybolduk :D köy yollarından gittik. ana yolu kullanmadık
Gercekten dünkü havaya göre güzel rota secmısınız ) kaybolma ısine gelınce ben olsaydım kaybolmazdınız ve kesıf heyecansız olurdu ) çok ıyı bıldıgım yerler) saka bır yana. Benımde aklım sızdeydı nerelere gıttınız neler yaptınız dıye ... Bende aıle sadetine devam .. Kısmet artık haftaya bugünde yağış var
:((
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
birazda benden.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
bu gun ruzgar falan dinlemedim. admini olduğum bir sitenin buluşması için istanbul bayrampaşaya gittim geldim İstanbul trafiğinde ne kadar cok Hıyar varsa beni buldu..
ramazan 20 lıraya siyah vizör aldım bu gün. birde tank ped. ama dizlikler yandan çiziyor. yanlara karbon cekersın dimi deponun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)