ilk ehliyetimi tekırdagdan aldıgım ıcın. tekırdaga mail atıcaklarmıs. mail cevabı gelıcekmıs. kısacası yarın öğlenden sonra gel dediler bos ehliyet kartına imzayı attık. tatlı işine gelince. alırız beyaaa. istediğiniz tatlı olsun. ilk buluşmada hatırlatın. tatlı benden. kolalar kimden?
tamamdır abi
bu arada, bana da mail işi olmuştu hatırlıyorum.. ben hemen aramış halletmiştim.. emniyet müdürünü direk cepten aramıştım.. tanınıktı saolsun çok tesadüf oldu şanslıydım..
mehmet, bu nedir yahu.. tatlı benden kola kimden diyorsun.. bu nedir yaa.. bu ne yaa.. tatlı ısmarlıyon kolası nerede.. ayıp yahu.. valahi ayıp..bak sen böyle yaptıkca o ehliyet yarın da çıkmaz, hafta sonu dımdızlak kalırsın, babaeskideki de senin malzemeleri satar
birGarip..
aynen abi tek korkum bu hafta sonu da ehlıyetsız kalmamdan yana. sırf ehlıyet alıcam dıye gece vardıyasına gectım.. o değilde.. a2 alcaz die cepteki b 'yide verdik iyimi
ehliyet numaranı biliyormusun ?
biliyorsan sorun olmaz. sadece 70 tl ceza verirsin ehliyeti yanında bulundurmamaktan..o da ehliyetsiz olmaktan iyidir
birGarip..
biliyorum ehliyet numaramı da acaba b+a2 aynı seri no 'ya mı cıkacak
biliyorsan çok iyi.
evet aynı numara oluyor.. ve verilen yer yine tekirdağ olarak görünecek..çorlu değil..
ben ankaradan almıştım ilk ehliyeti. oh diyorum ehliyet istanbuldan çıkacak.. ankara yazmayacak..çeviren polis istanbul şöförü diyecek sanki bi b.kmuş gibi
ankara yazıyordu yine.. iyide oldu
birGarip..
valla dedıgım gıbı tek korkum bu hafta sonuda ehlıyetsız kalmak. hadı korumaları alırımda gıtmısken cantayı orada montaj ederız dıye yanı denıyerek uyum garantılı alırız dıye motorla gıtmek ıstedım babaeskıye
sahibindende ilanlarını gördüm telefonla görüstük Özdinç Motor. gel hallederiz dedi. Venom mafsallı refrektorlu dizlik. eldiven. ve canta için gidicem. burgaza sık sık gelıyorum. mutlaka ugrayacagım bir gün.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Saol abi. artık yarın ola hayrola diyoruz
evet abilerim arkadaslarım.. günü kısaca özet geçiyim. sabah işten cıktım 2 saat kestirip öglenden sonra hemen ehliyetimi almaya emniyete gittim... ''-abi mail gelecekti yarın öğlenden sonra gel dediniz geldim. varmı gelen giden?'' aaa mail gelmemiş.. dur bi arıyalım.. cevap yok.. sende ara.. bi yandan ben arıyorum bir yandan memur abi arıyor saolsun gercekten ilgilendi. sonunda telefonu actılar.. durumu anlattım 1-2 saate gelir yogunuz kardesım vs... soyledim saat 3 te gel dediler.. 3 te gittim.. mail gelmiş 4bucuk gibi gel dediler.. 4bucukta gittim.. la mehmet senin ehliyeti biz ters basmısız ya? :D hadi canım ? -valla :D ulan şansın bu kadarı :D yeniden tutanak , seri no güncelleme vs saat 5e 10 kala aldım ehliyetimi ama emniyetteki tüm memur abilerle gide gele kanka olduk yani. saolsun gercekten ilgilendiler hafta sonu ehliyetsiz bırakmayın beni dedim. öne falan aldılar. en son ehliyet cıkınca motorcuuu hadı bu sefer düzgün cıktı senin ehliyet cok sanslısın he.. falan gülüştük dedim aşağı inince motorda calınmıs olursa tam olcak.. aldım ehliyeti cıktım.. ehliyetli ilk sürüs tecrübemi istemiştiniz. montu cektım kaskı taktım vs. carsıda ehlıyetı kaplatıyım dedım kaplattım dısarı bı cıktım anam.. yagmur :D yagmur altında eve geldim.. şimdi bu günün sonu mutlu son zannediyorsunuz değilmi? değil.. yarın oglen yeni karbüratörüm geliyor. siparis vermiştim aksamıs bakalım yarın basımıza neler gelecek.. okudugunuz için tesekkurler.. sevgiler.. saygılar..
Yahu Mehmet bır seyı çok ısteyınce hep böyle olur)) neysekı zor olsada halletmısın...
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
yav tamam ramazan :D kolalarda benden olsun. yemeye içmeye hic göz etmem biliyosun azcok beni artık. yeterki yarın su karbürator olayı sorun cıkarmasın değişsin artık yola cıkabileyim daha tekirdağa ufuk abiye çay içmeye gidicez
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)