abi bende gelemiyecegim büyük ihtimalle buün gene bi trakya turu yaptık ufaktan nkitte sorun oldu yoksa gelirdim
abi bende gelemiyecegim büyük ihtimalle buün gene bi trakya turu yaptık ufaktan nkitte sorun oldu yoksa gelirdim
slm bende çerkezköyden gökhan
hoşbulduk özgür iyidir sen nasılsın?
evet çok durgun bu sıralar diğer arkadaşlar neden yazmıyor
biraz hareketlendirelim o halde bi ara bulusup bi gezi yapalım bayadır yapmıyoruk
yapalım yapmasına ama benim pek zamanım olmuyor genelde cumartesi pazar saat 13:00 ten sonra boşta olabiliyorum ama gene arada zaman buldukça gezilere katılmaya çalışıyorum
oldu özgür zaten 3 haziranda yapçaz gezi soğucağa onu biliyosun. o kaçmaz benden bir kaç hafta kala duyuru yaparız.Ama o zamana kadar ne olur nereye gezi yapılır onu bilemem.
emre bi zahmet sen bu isle ilgilen,eger istanuldan bir gunlugune kacmak isteyenler olursa katilsinlar bizim piknige,hem ailesini getirmek isteyenler icin otobusler mevcud.isteyen atlar motoruna gelir ve ailesini otobus ile getirir.
anlaycaginiz toplu sekilde guzel bir gun gecirilir...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
evet ilgilencem 1 hafta kala duyurulara konu açarım. otobüsler nerden kalkıyor onu bilmiyorum onuda sen yazarsın artık
ben su an istanbul MT'ye bi nabiz yoklama yazisi yazdim,eger nabiz tutarsa istanbuldan otobus zamanlari ve nerden kalkacagini ben ayarlarim...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
oldu sinan sen gelebiliyonmu o gün moldovadan?
benim son sinaw tarihi belli degil,ama ben %99 yetisemeycem.artik benim yerimede eglenirsiniz,
vekil olarak kardesimi birakiyom size,o size yeter
bu seferlik öyle olcak ama yaza olacak gezilerde mutlaka senide bekliyoruz sinan.
gezi deme ya emre,burdan gezi yazilarina bakip fotolari gorunce kuduruyom resmen .benim gelisim 20 hazirani bulcak,geldigim hafta icinde bi igneada kesin istiyom.gecen sene o kadar planladik ama is yuzunden yapamadik .gerekirse cadir vb.seyler ayarlar bi aksam ordada kaliriz.
bunlarin olmasi icin babamin Shalter'i satmamasi lazim yoksa artciyim arkanizda haberiniz olsun .arada sizden 1-2 tur isterim
gideriz tabi hatta istanbul mt de iğneadaya gitmeyi çok istiyolar 50 km kala döndük okadar heveslenmiştik baban motoru satıcakmı ? onerden çıktı şimdi
aslinda bi ara dusunuyodu,bayagidir ses cikmiyo ama babamin sagi solu belli olmaz.
bu yaz kesin bi igneadam var samet ile,benim pilotlugumu gormek istiyomus o yolda,bi anahtarini alayimda acilsin gozleri
bırak ya benim motorla o yola 2 kişi çıkmam ben dinlendirince sorun olmuyoda sürekli gidince hararet yapıyo e 16 yaşında motor birde benim motor virajlı yola pek gelmiyor sizin hızınızı kesicem biraz ona göre
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)