Slm Ben De çorludayim Baktim şimdi Herkes Burdayiz Demişde Hani Faaliyet Etkinlik Gezi Nerde Bu Devlet Nerde Bu Millet:p
Slm Ben De çorludayim Baktim şimdi Herkes Burdayiz Demişde Hani Faaliyet Etkinlik Gezi Nerde Bu Devlet Nerde Bu Millet:p
[B][/B][FONT="Arial Black"][/FONT]nerede değilsem orada olmak istiyorum baba!!
ghostriderrrr adlı üyeden alıntı
var var hiç olmama beyaaa
yuceinsan adlı üyeden alıntı
HADEEEE BAK BAK...
evim çorluda işyerim avcılarda.haftasonu mekanım belli KOMŞU kafe
ASC 07
evet bende volkan benimde yerim bellidir buyrun her zaman bekleriz
hyosung motor kumyol caddesi yani garajdan hanife sefik okuluna cıkarken solda buyrun bekleriz
yokmu beyler baska corludan
ARKADAŞLAR NERELERDESİNİZ YAAAW YAZ GELDİ NE ZAMAN GELİYORSUNUZ ŞARKÖYE.BURAYA GELİRSENİZ MEYDANIN YANINDA MOTOLIFE BUFEDE MOTORCULARI BULABİLİRSİNİZ BEKLİYORUZ.
abi biz dün akşam toplanmıştık ama 7 kişiydik sonra 4 kişi daha geldi ama uzun yola gitmek için toplanmadık maksat muhabbet bi havuzlar turu yaptık (malum çarşıya çıkamıyoz hemen toplarlar motorları) sonra dağıldık...
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
ya nabalım su ehliyeti bi alalım ondan sonra ehliyetsiz cıkamıyorz sizler gelin bu tarafa doğru ben hyosung truva bölge bayiliğiyiz bekleriz
babyboy nerelerdesiniz siz ya hani msn felan varmı
Komşu Cafe nereyedur, Çorlulu arkadaşlar.?
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
beyler okey hafta sonu toplanalım o saman bir yerlerde maksat muhabbet olsun dimi mesela yer orion olsun herkes kafasına göre yazsın gelip gelemeyecegini we saat belirtsin ortak bir kanıya waralım yapıcak baska bişi yok gibi gözüküyor sişmdilik hem yeni arkadaslıklar her zaman iyidir (mambo59)
Pazar günü, akşamüstü belki uğrayabilirim.
Sabah olsa da motora binsek.
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi :http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
eywallah babyboy kardesim ekledim msn ni HRNÇR SKYKAPTAN we leonine ile tanısma sansım oldu cok sıkı arkadaslar abiler kardesler harika insanlar umarım seninlede en kısa zamanda tanısma sansım olur bu pazar gibi mesela SKYKAPTAN la beraber ufak çaplı bişeyler düsünüyoruz katılırsan sewinirim (MAMBO.59) (ghostriderrrr KARDEŞ BEN ŞARKÖYLÜYÜM AMA SENİ HATIRLAYAMADIM NEDEN ACABA YAŞ KAÇ SENİN MESLEK FALAN) millet paslaşalım çok geride kalıyoruz NERDE TEKİRDAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
arkadaşlar walla ne iş anlamadım insan hergün bi girer bakar 5 dakika siteye dimi nooluyo diye biz daha burda birbirimizi tutamazsak noolur bizim halimiz sonra babyboy kelek yapma kardeş pazar günü hepberaber denize gidiyoruz ok
hadi bakalım beyler elleri görelim çorlulular tekirdaglılar nerdesiniz pazara denize yeniçiftliğe dogru
Ama mambo59 abi alamıycam ben motoru,şimdi ehliyette yok canımızda yandı geçen ay ceza da yedik ama daha mektup filan gelmedi(cezayla ilgili) bi daha cezalardan canımın yanmasını istemiyorum onun için gelemiyorum ben yoksa niye gelmeyeyim sizin gibi iyi insanlarla
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
aa olmadı ama merak etme babyboy yeniçiftliğe gidicez polis felan yok biliosun orda topla milletide cevap bekliorum bak ha
arkadaşlar bende Çorludanım beee...
oo merhaba r3plikas msn varmı verirmisin
tabii adaj hsnemir@hotmail.comSKYKAPTAN adlı üyeden alıntı
adi beyler yokmu başka gelen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)