10 bile gec bana kalsa 9 da bulusmamiz lazim ki rahat rahat gun boyu gezelim 11 de cikarsak gunun en guzel saatini yolda bitiririz
10 bile gec bana kalsa 9 da bulusmamiz lazim ki rahat rahat gun boyu gezelim 11 de cikarsak gunun en guzel saatini yolda bitiririz
bu kawasaki bir başka dostummm
Arkadaslar benım kızın kursu var sabah 10 da bırakıyorum oradan cıkp gelıcem ...saat sıze uymaz ıse beklemeyın sonucta gıdecegımız yer aynı oradada bulusuruz..sıkıntı yok..
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
bence de öyle yapalım
ufuk hocam gerçekten çok geç olur o saat..biz oyalana oyalana giderken sen basar gelirsin olmaz mı ? biraz durur ordan podimaya geçeriz döneriz
? senin telefon numaran lazım ama
birGarip..
hacı o zaman ben sabah hatunu gönderınce bınıyım gelıyım. 8-8.30 arası orda olurum. ufuk abı hızlı gelıcekse arkadan yuk olmıyım. bı degısıklık olursa planda ulasırsın cepten sabah sendeyım o zaman.
mehmette benım numara var ...gerekırse haberlesırız...
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
abilerim & kardeşlerim süpersınız ve harıka organizayon yapıyorsunuz..sizden istedğim allah ın izniyle kazasız gidin gelin ve bol bol foto cekilin çok merak ediyorum gezinizi...
saygılar..
...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Insallah bayagi kalabalik olcaz insallah
bu kawasaki bir başka dostummm
cok keyıflı bır gundu herkese tesekkurler.
süper bir gündü. herkeze çok çok teşekkürler.
birGarip..
foto yok mu rota güzel merak ettim keşke katılabilseydim ama...
rota yukardaki resimde var . çok şey kaçırdığına emin olabilirsin
birGarip..
ehliyet olsaydı şu anda ne kadar güzel bir gezi yaptığımızı tartışıyor olurduk ama :(
Kıskandım Tekrarını bekliyorum
Aşka düştüm ben de geldim
katılımlar bekliyoruz.
facede grubumuzda fotolar mevcut..
https://www.facebook.com/groups/trak...=group_comment
birGarip..
Merhaba arkadaşlar ve abiler aranıza yeni katılıyorum tekirdağ muratlıdan ismim aydın forumda yeniyim şuanda motorum mondial 125 mg deluxe 2011 model 10000 km tecrübem var kısmetse yeni motor alıyorum nisan ayında Yamaha ybr 125 esd sizlerle gezilere katılmak isterim yeni motorumla herkese kazasız belasız günler dilerim
- Aşkım Beni Pahalı Yerlere Götürsene.
+ Tabi İLerde Benzinlik Var Bitanem :D ♥
fotoları göremedim ramazan abi kaçtane attın
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)