dupnisa süper olur.ne dersiniz ?
Aaaa neereye gidiyoruzzzz
bu kawasaki bir başka dostummm
alp, sen baştacımızsın ..
dupnisa düşünüyoruz ne dersin ? gitmeden iiiyiiice gez derim ben evden yiyecek falan yaptırırım sizlerde ufak tefek alın işte.tek benzin masrafımız olsun istiyorum
bu arada.ben sigara da içmiyorum
birGarip..
bana uyar super olur sigara içiyorum ama sigara için mola verdirmem sakin sessiz bi artçıyım dimi ramazan
Çilingoza uzun zamandır gıtmemıstım orası olur ..
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
Ne zaman gidiyoruz kaç kişiyiz? Belirlemek gerekir artık
birGarip..
Arkadaslar cumartesı gunu ogleden sonra nezaman nerde bulusacagımızıve nasıl gelecegımızı yazısırız .. Benim artcım olmazsa çorludan mehmetı alırım ..zaten cumartesı ogleden sonra belli olur.. Kımler gelıcekse cılıngoza gıdıceksek zaten corlu cerkezkoy saray hattında bır yerlerde bulusuruz ...bu konuyuda cumartesı Aksam kesınlestırırız...
hafif biri varsa artçı olarak alabilirm bende amortisörüm biraz sakat olduğu için max 70 kg ağırlık alabilirim
---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:31 ----------
hafif biri varsa artçı olarak alabilirm bende amortisörüm biraz sakat olduğu için max 70 kg ağırlık alabilirim
tamam..mehmet sen abimle ayrıntılı görüş buluşun gelin..yada sen erken gelirsen gel motorla oynarız biraz
Alp senin geleceğine çok sevindim.. seninle yolculuk yapmak mükemmel zevklidir bilirim..mehmet kardeşimle görüşün bence bi yerde buluşun ufuk abi gelince de bu tarfa gelirsiniz.
bu çilingoz a nereden gidiliyor acaba ? ben nerede bekleyecem sizi ? saat kaçta ? bunları sizlerin kararlaştırması lazım
ufuk abi sende mehmeti alırısn gelirsin burada buluruşur gideriz.
Bu arada, yiyecek içecek birşeyler alalım evlerden diyorum.. giderden de bi meşburat alır, yeriz..
ben börek getirecem
Görüşmek üzere. pc başında olmayacam 21:00 a kadar falan
gelince okurum detayları
birGarip..
Arkadaslar yarın gıdıyoruz mehmet sen telefonunu yaz yarın 11 gıbı corlu kıpa kapalı otopark gırısınde bulusalım oradan beraber saraya gecerız dıger arkadasıntelefonu sende vardır..bu aksam ben sureklı buraya bakıcam ..bılgınıze...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------
Yanımıza alırız bırsyler sucuk alırız bır ates yakarız hallederız sorun yok..mehmet benı beklerse dedıgım gıbı 11 de odda olurum yok olmazsa ramazan senın telefonu yaz corludan cıkarken ararım senı bulusuruz colıngozun yolunu ben bılıyorum saray cıkısından catalcaya dogru gıderken sola sapıcaz tabela var zaten .. Bu aksam buralardyım...
arkadaşlar yarın gecede çalışıyorum akşam 8 de benim çorluda olmam gerekiyor vede yağmur gösteriyor hava benim için sıkıntı yok başkası için sıkıntımıdır
cep numaram : 0544 778 27 11
sabah 7 aracıyla. hatunu burgaza göndericem. saat 8 ile 8:30 arası cerkezkoyde olurum. ramazan o saatte kalkarmısın ? dönüşüde ufuk abiyle yaparız corluya. sabah gecen seferden içinde kalan corbanı içeriz birlikte ramazan. uyarsa 8 ile 8:30 arası arıycam seni
ARKADASLAR YARIN HAVA 17 DERECE VE YAGIS YOK ..NTV HAVA .. SIZDE BAKIN ...AKSAM 8 E KADAR DÖNMÜS OLURUZ DIYE DUSUNUYORUM ...MEHMET SEN KESINLESTIRINCE HABER VER BENDE ONA GORE TRANSIT CERKEZKOYE GECERIM...ORADA HEP BERABER BULUSUP GIDERIZ...ALPASLAN SENDE ERKEN CERKEZE GECMEM DERSEN SENINLE SABAH 11 DE KIPA KAPALI OTOPARK GIRISINDE BULUSUP BERABERDE GIDEBILIRIZ... ...
o zaman tamam abi sabah kimseyi rahatsız etmıyım saat 11de kıpa kapalı otopark girişinde olurum tanısır gıderız bırlıkte. 0 539 643 83 58 . bı mesaj atarsan suan kayıt ederım telefonunu. pc bakamıyorum. sabah 11de kıpada bulusmak uzre. tel mesajını beklıyorum sımdı.
11 de otoparktayim gri honda fes250 scooter ile gelecegm
Mesaj attim ramazana 10 da falan bulussak kipada daha iyi olmazmi
arkadaşlar..saat 11 den önce buluşma şansınız yokmu ? o saat çok geç bence en az 10 yapalım diyorum.çünkü 11 de buluşacaksınız 12 de burdasınız. e kaçta gidip kaçta geleceğiz.
alp ile konuştum bugun adam gece çalışıyormuş uyuması da gerek.
tamam,11 diyorsunuz ama bari tam saatinde çıkın ki gezmek için vaktimiz olsun.. hem öğle saatlerinde hava sıcak oluyor biraz o saatleri kaçırmayalım derim..
bu arada çilingoz a gidecez ya, ordan da podima(yalıköy ) ü görmek isterim.. gider miyiz ? google maps dan baktım, baya bi karışık gibi görünüyor yol. navigasyon şart..
mehmet seni sabah bekliyorum.. beraber takılırız burda. hanımdan izin aldım
görüşmek üzere
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
arkadaşlar şimdi alp ile görüştük telefonda..11 çok geç olacağına karar verdik..bu saati 9:00-09:30 yapsak nasıl olur ufuk hocam ?
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)