Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
abi benim b ehlıyet var. a2 alamadım henüz. yazılı sınava girdim 100 aldık mart 2 de dıreksıyon sınavı var. o yuzden mart sonuna dogru cıkabılırım ancak uzun yola ama tanısıp cay sohbeti yaparız dersen yeniciftlik ereglı falan gidebiliriz
Olabılır kardes gerekırse corluya gelırız ... Sen genede ehlıyetsız gezme .. Sıkıntı yaratır ...zaten ne kalmış surda almana )
2 haftada bir kısa koşu motoru ısıtıyorum sadece sabrediyoruz ehliyete abi
Haber verirseniz bende katılmaya çalışırım bende Tekirdag da TEMOD a üye oldum arkadaşlar cc farketmiyor iki teker sevdalısı herkese açıklar sizleride bekleriz cafe si de uğraklık mola için keyifli bir yer
Aynen 14 derece iyi valla gerci kıyafetlerim iyi kar atarken bile gezdim motora binince yeterki güneş biraz olsun kapalı hava sıkıyor
gel mart 2 gel.... 100metrelık bı dıreksıyon sınavını beklıyoruz..
Gelirrrr)
PAZAR A PLAN
Sabah tekirdag dan 11 gibi çıkıs çorlu çevre yolundan orion oradan vatan hastanesi karsısı venedikte sıcak mola daha sonra Lburgaz ecza deposu motorcu arkadası ziyaret hayrabolu üstünden tekirdag dönüş
fena degıl ancak benım daha uzun bır planım var kısmet olursa Tekırdag ,malkara ,keşan ,İbrice limanı ve dönüş tam detaylandırmadım ama hava durumuna gore hareket saatı ve plan yapıcam)
Bugun ogleden sonra panoramık şehir turu ... Motor ısıtma... Yarın kısmetse sabahtan panoramik trakya turu ))
Bugun ogleden sonra panoramık sehır turu artı ınecık ustu saglamtas oradan karıstıran ustu tekırdag donus gerceklestı ) sarkoy vırajları mukemmeldı ..motorun performansına dıyecek yok... Fotograf eklemeyı bılsem o ısıde yapıcam :(( kısaca 130 km ... Yarın kısmetse saat 11 gıbı yollardayım...
arkadarşlar selam
şaban ustamızın yeni icadı tanıtılmak üzere moto cross ve off road cılar çerkezköy hallaçlı köyü bölgesinde araziye çıkıyor yarın..
buluşma yeri, şaban ustanın dükkanı sanayide..
ben yarın gidiyorum
kaçırmayın derim
birGarip..
cuma sınava gırecegım motorla tanısıcaz, cumartesı direksiyon sınavı. az kaldı azzzz
Şarköy'e gelen arkadaşlar, bir motosikletçi dostu olarak bir kahve molası verebilirsiniz, inşallah bir dahaki sefere beklerim...
Şarköy'de Sigortacı...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)