yokmu yarına bi faaliyet
Bu pazarıda Boş Geçirmedik Ayciceği Gibi Guneş Nereye Biz Oraya
...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Arkadaşlar Merhaba;
Motosikletimi 3 hafta kadar önce çalıştırmak istedim, çalışmayınca önce buradaki tamirci bir arkadaşa, buradaki arkadaşta anlamayınca sizlerden yardım istedim, sağolsun Volkan arkadaşımız Tekirdağ Merkezde Rıdvan isminde ustayı tavsiye etti, oraya götürüp motoru teslim ettim. Rıdvan usta bir kaç gün içinde tüm elektrik tesisatını kontrol etti, arıza beyinden başka bir yerde değil, başka bir motosiklet alıp, beynini takınca çalışıyor dedi. Beyinciye beyni gönderdi, ben o esnada beyin fiyatlarını araştırmaya başlamıştım. 450 tl ye sıfır beyin var ama tamir olursa daha ucuz olur dediler, neyse beyin onarıldı geldi, fiyatını sordum 500 Tl. şok oldum. Neyse çalışsın motorum, yine çalışmıyor, usta ne oldu? Ateşleyici arızalı demez mi? Beynimden vurulmuşa döndüm, söylediğine göre bir kaç ateşleyici denedi, İstanbula gitti, ateşleyici getirdi, benim motosikletin ateşleyicisine uymuyor, hala beklemekteyim.
Şarköy'de Sigortacı...
Arkadaşlar, ebayden ateşleyici siparişi verdim, inşallah en kısa zamanda gelir de ben de motoruma binebileceğim....
Şarköy'de Sigortacı...
büyük geçmiş olsun... gercekten sıkıntı verici bi durum.
Evet, parça bulabilsek, sorun olmayacak, inşallah tez zamanda gelir...
Şarköy'de Sigortacı...
Sevgili Volkan arkadaşım;
Burada ben sıkıntımı dile getirdim, senin mahcup olacaın bir şeyde yok, ben sana müteşekkirim, bana bir motorcu olarak yardımcı oldun, pişman olacak en ufak bir şey yok, evet bir aksiliktir yaşıyorum. Ben zorda kaldığımda bana elini uzatan bir insansın, sana tekrar teşekkür ederim. Ustada böyle olsun istemezdi, ama dedim ya bir aksiliktir gidiyor...
Şarköy'de Sigortacı...
Selam arkadaslar nasılsınız
Yaptık gene cumayı beyaa yarın sabahtan dısarı atıcam kendimi valla yağmur filan dinlemem 1 hafta olduu yetti ya
Walla erşeye razıyım göktaşı düşmedikçe sıkıntı yok
bu pazar tırt geçti hava suuguk ve
...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Aynen soguk bır hava... Haftaya kadar nasıl beklıyecem merak edıyorum ...haftaya yagıs olmazsa sogukta olsa bıraz uzun yol yapayım dıyorum kıyıkoy yada ecaabat )) nasıl olur...
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
bugun hava ne kadar soğuk olursa olsun 2 haftadır marşına basmadığım motorumu biraz ısıtıyım dedim. sabah indim garaja tek marşla calıstı ugrastırmadan 5 lıtrelık depomu uzun yollarda sıkıntı cekmemek ıcın sanayiden 4 lıtre bos yağ bidonu ile (yağ bidonlarına benzin pompaları gırıyor ağızları geniş) takviyeliyim dedim sanayiden sonra sağlık mahallesi tarafında bir arkadasıma ugradım corluya donerken kendısı aracıyla eslık edıp 1 yola cıkarken 2de garaja sokarken foto alabıldı (trafıkten yararlandım ) havalar ısınsada turlasak artık yahu.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ben cumartesi cıktım valla aşama kadar pazar tırt hbolu edirne nişan nikah gun kactı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)