Tekirdag aralıksız kar yağışı devam ama kesmediiiii inat çıktım ama eldivenler bayağı soğuk olduğunu issetttirdiii
Tekirdag aralıksız kar yağışı devam ama kesmediiiii inat çıktım ama eldivenler bayağı soğuk olduğunu issetttirdiii
Çalıntı olma ihtimali yüksek bir motor buldum:
http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/112011-bu-kez-calinti-degil-buluntu-motor-ilani-gomota-scoter.html
selam ben foruma yenı katıldım yamaha x max 250 2013 yenı aldım ...gezılerden haber edın... Tekırdag merkez))))
Hayırlı uğurlu olsun, ALLAH kaza bela vermesin..
Şarköy'de Sigortacı...
Tesekkurler arkadaslar....kazasız belasız gezıler olsun...
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
eyvallah .... amin...
80-90 giderim dersen bol bol turlarız abi
süratle işimiz yok ...ruzgarı oylede alıyoruz böylede .. daha ne olsun 90 km...yeter...her yere gıder)
mehmet ben bu arada. yas 24. çorludan. meslek bakım onarım teknısyen (elektronık) tanısmıs olalım. meslek yazma sebebim teknik bi sıkıntı olursa yardımcı olurum dıye
hooops beni unutmayın 80-90 dan başka motordan zevk alınmaz zaten ama en ideal 70 bence
bende çerkezköyden ramazan
hayırlı olsun arkadaşım
birGarip..
Sagolun arkadaşlar ... Olur tabı gezelım ben genelde cıktıgım zaman bıraz yol yapmak ıcın acılıyorum kısa kosu ucmakdere hava dırumuna gore kıyıkoy gıbı hertaraf uyar ...
Herkese hayırlı sınavlar umarım ehliyetlei kaparsınız
ramazan sınav sorularını düşürmüşler motor soruları 10 a dusmus. 10 soru ıcın tam 1 saat bekletildik.. sorular cok basitti. gecemeyen yoktur umarım
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)