yaza ılk rota sarkoy ikinci rota canakkale
yaza ılk rota sarkoy ikinci rota canakkale
Pematiq59 Beklerim Kardeşim.
Memnuniyetle beklerim...
Şarköy'de Sigortacı...
Çanakkale burnumda tütüyor iş için araçla çok gezdim ama motorla daha da keyifli olur ama ilk bende şarköy diyorum daha sonra edirne iğne ada çok yer buralarda
Ben tekirdagda oturuyorum ama aylık rut halinde tüm trakyayı ayda bir tamamlıyorum çkaleye 4 yıl gittim şimdi de eceabat a gittiğimde kaçıyorum
Trakyalı icin Çanakkale,motorculugun (haşa huzurdan )kabesi gibidir.Şehitler anıtı,Babakale sıktırabilen icin batı Gelibolu sahilleri,
ancak çadırsız olmaz,şehitler mekanında çadırda yatmak gerek,gözünden yaş gelir insanın her gece.
tavsiye ederim.
hava durumu malkara da kar atıştırıyor
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
abi muratlı da çok rüzgar var
arkadas anlamadım gitti ne kısmettir bizdeki. hafta içi çalısırken 19 derecelerde güneslı hava. hafta sonu kar fırtına yarın ınıp garajda bi marşa basıyım bari 5-10 dk calıssın bizim gariban
aynen okul günleri süper hava tatile bi çıktık...
her yer bembeyazz 4x4 atv ile ne fanteziler yaparım off
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
çorluda yok henüz ama sogugu var yapıstık peteklere
Sabah 6 da kar basladı 7 de tuttu benide uyku tutmadı 15 gundur motorumu özledim ama kar mar bugün çıkarım yaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------
Trakyadan manavgat festivale giden varmı ya süper bir festival yapmışlar motorlarla gitmek lazım ama bizi ybr zor olur
volkan artık sürüş yerine kardan adam yapıcaz napalım
Bu kar birtek lüleburgazda mı yağmaz arkadaş ya
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
az once kahvaltı ıcın ekmek almaya gıderken garaja inip su garibanın bı marsına basıyım dedım 2 kere nazlandı 3 cude aldı o calısırken bı sıgara ıctım sınyallerı uzun kısa park stop kontrolu falan yaptım beklerken arka fren müsürüm bozulmus ögrenmıs oldum
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)