Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Yaza ben dadanirsam benden bikarsiniz ama
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
arkadaslar........
29 nısan marmara mt bulusması .....
hadı lıste gorıım
lodos bi aksilik olmazsa marmok festivalinde olmayı düşünüyorum orada görüşmek üzere
bu arada hafta sonu için bi planımız var katılmak isteyen arkadaslar duyurular bölümünden konuyu takip etsin
smirnouf kardesine haber ver oda gelsin hatta babanda gelirse cok keyifli sohbetler olur
öymen bu arada tekirdag mt cok aktif değil onun için genelde arkadaslara telefonla haber edicem bilgin olsun
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
harun abiyi aramızda görmekten mutlu oluruz zaten gelenler arasında kendi yasıtlarıda olacagından hiç sıkılmaz
ozgur,aksam yakalayamadim ama bu aksam 21.00 da konuscaz nette,sanirim oda ister cunku onada degisiklik lazim biraz.Yas meselesi onemli degil onun icin ...
tekirdağ mt nerelerdesiniz be,pazar günü geliyonuz mu pınarhisara.o kadar motorcu var bu şahirde neredesiniz şimdi.
::tutkuy::
Gezi cok guzeldi,keske benim ybr ile katilabilseydim:( ama bidahaki geziler eminim daha guzel olucak...
[B][I]"Curse You All Men!!![/I][/B]:queen:
evet keske motosikletinle gelebilseydin ama dediğin gibi birdahaki gezilerde ehliyetinide almıs bi şekilde rahat rahat gelirsin
buluşmalar devam eder tekrar görüşmek üzere
tekirdağ mt nerdesiniz? adamlar istanbuldan geliyor bizden tık yok.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...sunuyoruz.html
günaydın arkadaşlar........
iyisinizdir inş.........
uyan tekirdağım uyan derin uykudan........ah ah...........
tekirdağ kış uykusuna yattı diycem ama yaz geldi ne bu durgunluk
pazar günkü geziye katılıcak varmı tekirdağ dan.yamaş paraşütü şenlikleri varmış.ilgilenenlere duyrulur bilgi almak amacı ile msn adresimi ekleyebilirsiniz.
faruksevim59@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)