Yagmurlar bozdu ya 15 gün izinliydim güneşi görünce çıktım motorum 1000 oldu
Yagmurlar bozdu ya 15 gün izinliydim güneşi görünce çıktım motorum 1000 oldu
Selamlar güzel ilimin güzel insanları cbr125 imden sonra 1 hafta kadar önce Hyosung gt250r almış bulunuyorum.Çorlu veya civarından tercihen 250cc racing kullanıcısı arkadaşları gezmeye davet ediyorum
hayırlı olsun güle güle kullan tekeriniz düz bassın
teşekkürler, allah cümlemizi kazadan beladan korusun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
dostum bi ara çorluya gelirsen haberleşelim de senin şu yzf r125i yakından inceleme şansımız olsun, ben çorluda ve civarında hiç görmedim de
benm yakında 6000 bakımı var o zaman işleyen ticaretin oraya gelirim :D
görürsünüz
gelicen zaman haber ver mutlaka da es geçmeyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
merhaba cem, ben ahmet.ben de çorludanım.bende hyosung gt250r var.uyarsa bi tanışalım da arada sırada gezeriz birlikte
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
serhan merhaba.ben ahmet, çorludanım.gt250r ım var.istersen tanışır gezeriz birlikte arada sırada
haber veririm sen de tekirdağ-muratlı tarafına geçersen haber ver ben fazla gezemiyorum ehliyet olmadığından ara sıra çıkmaya çalışıyorum
selamlar ben corludan mehmet. yakın zamanda cbf 150 dusunuyorum. maxımum 1 ay içerisinde kısmetse sezon acılmadan fiyatlar dusukken alıyım dıyorum. hysung gtr250 cok dusundum ama hondaya yonlendırıldım kullanıcı arkadasların bırıyle msn den konusma ımkanım olursa super olur
face kullanmıyorum msn mümkünse '' mehmet.aydin59@windowslive.com '' eklerseniz cok sevinirim
Ybr 125 den sonra ne tavsiye edersiniz arkadaşlar ben de değiştirme isteği basladı da 500 mü 600 mü???
100 cc için yorma kendini al birini durma
Aşka düştüm ben de geldim
evrakları teslım ettım bu gun. resmen subat sınav donemı a2 öğrencisi olduk
Dostlar,
2013 en güzel yıllarınızın başlangıcı olsun,
Uzun ve keyifli yollar diliyorum
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Şarköy'den Ayhan, İzmir'den Yamaha Dragstar XVS650 motosikletimi alıp, Şarköy'e getirdim, artık gezilerinize ve faaliyetlerinize Şarköy'den beni de dahil ederseniz sevinirim. Teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
2013 yılınız hayırlara vesile olsun arkadaslar abiler kardesler
Herkese Kazasız belasız Arızasız sıkıntısız bir 2013 diliyorum Beyler..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
havalar ısınsada turlara cıksak artık yav..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)