arkadaşlar yokmu çerkezköy kapaklı tarafına gelen..bi cbf görsün gözümüz
birGarip..
Ben de çorlu dan özgür CBF600 Özgür
CBF150özgür e atfen
Aşka düştüm ben de geldim
ses ses ) mayıs Ayında askerden dönüyorum ;)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
gelmiş sayılırsın yahu
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Corlu`dan merhaba arkadaslar...
arkadaşlar kimse varmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
ARKADAŞLAR BEN TEKİRDAĞ ÇERKEZKÜYDEN SERHAT BENDE SALI GÜNÜ KIYIKÖY TURUNA ÇIKICAM GELMEK İSTEYEN VARSA BEKLERİM HAREKET YERİ ÇERKEZKÖY ÖZEL HASTANE KARŞISINDA Kİ YOLDA BULUNAN BERBER MUTLU ABİMİZİN MEKANI TELEFONUM 05445326776
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
HAREKET SAATİMİZ :11:00 01.05.2012 SALI 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI TATİLİ
özer geçmiş olsun bitmiş askerlik eve geldinmi?
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
06/05/2012 uçmak dereye gidiyoruz gelmek isteyenler benimle irtibata geçebilirler
bu kawasaki bir başka dostummm
Arkadaşlar Kocaeli Yuvacık gezisine buralardan katılmayı düşünen var mı acaba?
Edoxk bey size mesaj atmış görmemişsiniz sanırım
Yuvacık gezisı başlığında 23. Sayfa da.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-pazar-23.html
Teşekkür ederim. Siz?
Ben bursada öğrenciyim ve tam 2 final haftamin arasına denk geldi gezi. MT den Kiyikoy gezisi bekliyoruz..
merhaba faruk bey ben çerkezköyden motorcu şaban usta bizde geçen sene 9 günlük bayram tatilinde aynı güzergahı turladık 4500 ila 5000 km yol yaptıkta 9 gün yetmiyor bu yılda karadeniz turu düşünüyoruz gürcistana kadar niyetimiz var sana geçmiş olsun vede hoş geldin der gelecekte beraberde bir gezi yaparız inşeallha
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
merhabayın sayın motor sevdalıları ben çerkezkoyden ihtiyar motorcu şabanusta tekirdağ mt yi yeni farkettim adem bura bizim memleket bende burada takılayım dedim herkeze selamlar
23-24 HAZİRAN TRAKYA MOTOSİKLET KULÜBÜ'NÜN DÜZENLEDİĞİ
1 GECE 2 GÜNDEN OLUŞAN KIYIKÖY GEZİSİ VAR ARKADAŞLAR
HERKES DAVETLİDİR....
DETAYLI BİLGİ
http://www.facebook.com/events/398634960177959/
---
selam arkadaşlar..Nihayet motor almaya karar verdim..para buldum yani
ben çerkezköyden..Ama ankaralıyım
neyse.Trakya bölgesinde bulunan teek honda çorluda onur honda.Cbf150 için .Aradım sordum 4800 den 1 kuruş aşağı fiyat indirmiyorlar..hemde peşin..Bazı iş arkadaşalrım araba alırken de indirim yapmamışlar..neyse..300 tl de plaka için istedi.koruma demirlerine 65 adeti dedi.Çorlu onur honda dan alan oldumu ? ne diyorsunuz bu işe? geçenlerde bi arkadaşımız aldı burdan, 4400 e peşin aldım plakayı kendim taktırcam dedi..ama onur honda neden böyle yapıyor anlam veremiyorum..Trakyada tek oldugunuz için mi böyle yapıyorsunuz diyorum, hondanın verdiği fiyatlar bu diyor bana cevap olarak.ama bütün bayilere verilen fiyat budur..Çok kızdım..Çok...İnternet marketlerde koruma demirleri 35 tl olurken burda 65 tl..bide işcilik alsa diye tahmin ediyorum, kaç paraya gelir tanesi..İlginç...
Arkadaşlar yorumlarınızı çook merak ediyorum.esirgemeyin şu yorumları garibe...
saygılar..
birGarip..
Ben bu yüzden honda almadım.Bi taraflarını kaldırmak istemedim.O CC ye o para çok geldi bana.Plaka işini de trafik takip işi yapanlara bi danış.Ben 260 TL ye çıkardım.bir buçuk saattede hazırdı.Hayırlı olsun
Merhaba dostlar, Adım Hasan, Çorludan aranıza katılıyorum, bir garip ZAT150' im var yaklaşık 3.5 senedir kullanıyorum...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)