arkadaşlar cumartesi günü gelebiliriz ordamısınız....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Tüm arkadaşlarıma, ağabeylerime merhabalar. Tekirdağ'ın tek motosiklet grubu olan '' GAZKESMEZLER MOTOSİKLET GRUBU '' na davetlisiniz.
http://www.facebook.com/pages/Gazkes...09951899063924
Saygılarımla.
Murat DiRiK
Murat DİRİK
Pozitif Kurye & Dağıtım & Reklam
yamaha rx kınq Pıston sekmen qrank kolu Lazım arkadasLar
Çorlu' lu arkadaşlar cumartesi saat üçten sonra Edirne' ye gidip Aydın'da bir tava ciğer yeyip döneyim diyorum havalar daha fazla soğumadan. Otobandan yumuşak yumuşak Ne dersiniz?
Aşka düştüm ben de geldim
Bu cumartesi oralarda kimse varmı.....
Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak yarışları, Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde yapılacak.
Türkiye Motosiklet Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi İsmail Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan yarış takvimine göre, Türkiye Motosiklet Şampiyonası'nın 5. ayak yarışlarının Hayrabolu Belediyesi Motokros Parkuru'nda yapılacağını bildirdi.
Yarışların 1-2 Ekim tarihlerinde yapılacağını bildiren Özkan, şampiyonaya 60'ın üzerinde sporcunun katılmasının beklendiğini de kaydetti.
Uploaded with ImageShack.us
http://www.facebook.com/event.php?eid=199460883457952
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
arkadaşlar cumartesi akşama doğru ani bir kararla Tekirdağ çorbası ve köftesi yiyip geldik, saat 20.00 gibi tekirdağa girdik ve 21,30 gibi çıktık köfteler çok güzeldi ve çorbada....selamlar...yılda en az bir kere tekirdağ havası iyi geliyor....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9851544/detay/ arkadaşlar motorumu satıyorum yabancıya gitmesin otomabil aldım
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
ey gidi tekirdağ mt ey ne idin ne oldun gör özerim gör halimizi
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Selam Arakdaşlar Bayram Tatilinde Bİr Gezi ORganizasyonu yapmaya ne dersiniz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
çorludaki işleyen motor iyiydir.. ünal işleyendi sanırım ustanın ismi.. işin ehli biridir bence motorun arkasında durar gibime geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
görüyorum ama yapacak bişey yok canlandırırız artıkın bu arada bayram tatilindeki yapacağımız geziyi hayal etmeye basladım..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
herkese iyi bayramlar!!
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
arkadaşlar ben satıyorum motorumu 1400' e hiçbir sorunu yok koy benzini gazlaaa
bu kawasaki bir başka dostummm
Hayraboldayım bea
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)