bu hafta sonu olsun bir kaç fotoda koysana
bu hafta sonu olsun bir kaç fotoda koysana
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
2 kişi sen ve ben gıderız kımseler yok ortalıkta baksana
ben geliyorum demiştim
bu kawasaki bir başka dostummm
bu cumartesi akşamı saat 19 00 da çorlu kipa önünde yani araç parkında buluşuyoruz oradanda meşhur çağ kebabı yemek için lokantaya gidiyoruz yemekten sonra ver elini m ereğlisi çay keyfi nasıl fikir
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
21,08,2011 saat 20,00 sehır merkezındekı shell benzin istasyonun arkasındakı çağ kebab restorantta buluşuyoruz herkese kapımız acık.
ne oldu neler yaptınız.. aga kasım başında geliyorum. hava güzel olursa yaparız bişeyler!
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
gidiş 96 km civarında max. 80 km hızımız seyir hızımız daha yavaş olacak 3-9-2011 cumartesi günü sabah gelmek isteyen varsa bie katılabilir tel. no. özel mesaj olarak atın sizi ararım acele edin yarın sabah çıkıyoruz yola acıktığımız yerde mangalımızı yakarız
gelecekler
ben
bY_aLp nickli arkadaş
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
yol güzergahımız
Tüm arkadaşlarıma, ağabeylerime merhabalar. Tekirdağ'ın tek motosiklet grubu olan '' GAZKESMEZLER MOTOSİKLET GRUBU '' na davetlisiniz.
http://www.facebook.com/pages/Gazkes...09951899063924
Saygılarımla.
Murat DiRiK
Murat DİRİK
Pozitif Kurye & Dağıtım & Reklam
Selamun aleyküm arkadaşlar bir hafta sonu tekirdağ gazlaması yapalım derim....siz organize edin biz katılırız....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Peki. Sizi haberdar edeceğim bu konu ile ilgili. Saygılar.
Murat DİRİK
Pozitif Kurye & Dağıtım & Reklam
anlaşılan gelen yok erkin abi beraber gazlayacaz
suan sarkoye girmek uzereyiz zeytin.dallarinin altinda dinleniyoruz gelmeyenler cok sey kacirdi desem yeridir
dün istanbula gelip 600 f ve 600 RR yada 1000 RR da olabilir honda dan saat 15.00 sularında avrupa yakasına dönüş yapan oldu mu
bu 2 motoru gördüm de 2si de 59 plakalıydı
bizim arkadaşlardır.. Özer ve Cüneyt. Biri 600F Diğeri 1000 RR Siyah. yada handspree ise oda özcandır, 600 f lide onun bi kankası var odur
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Tekirdağ'lı motorcu dostlara selamlar...
1000RRda 2 kişi vardı 600fte tek kişilerdi
bi 5 dk civarı beraber yol aldık gişelere yaklaşınca ben bi ara emniyet şeridini kullanıp öne geçtim sonra onlar zaten 2. köprüye yönelmiştir muhtemelen daha görmedim. ama grup sürüş süper oluyo o ses yankılanıyo ya çok güzel oluyo ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)