PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
artık bir üst sınıfa geçme zamanı geldi
motorumu satıp r1150gs almaya karar verdim,eğer düşünen olursa dosta gider,sorunsuz kullanır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2630612/detay/
::tutkuy::
ya neden kimse yok şöyle bir gezi yapsak günübirlik
bu kawasaki bir başka dostummm
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
lüleburgaz motorclüptende davet yok
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
slm arkadaşlar nasılsınız... hafta sonu tekirdağ saray a gideceğim.... yol tarfi almam lazım.... otobandan çekezköye kadar geldim biliyorum.... yani tekirdağ sapağı sonrası gelen sapak çerkezköy sapağı... çerkezköyden çıkıp mı gitmeliyim yoksa başka yoldan mı... yanlış hatırlamıyorsam çerkezköy sapağını geçince organizeye dönmeyip direk gidince saray tabelası vardı... doğrumu hatırlıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tekirdağ ' da Ne zaman Etkinlik Düzenlenecekkkkkkkkk :D
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
bir pazaar sabah erkenden çıkıp edirne turu yapsak fena olmaz
bu kawasaki bir başka dostummm
Motorum olsa ben hergece yapıcamda motorum yok :S
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
15-16-17 temmuz 2011 balıkesir edremit hanlar mevkiinde (kaz dağları) motorsiklet şenliği var. Duyurulur
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
ben gidiyom varmı gelen
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Arkadaşlar merhabalar.
Ben de Çorlu dayım. Organizasyon, gezi yok mu
Aşka düştüm ben de geldim
Arkadaşlar günübirlik yada uzun km gezi organızasyonları olursa seve seve katılırım.
[B]Pırasanın piştiği günlerde masada 3 kişi olurduk çocukken. ben, annem bir de oklavası.[/B]
Merhaba arkadaşlar.
İğneada da çadırlı kamp konusunda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
kemalkoman@hotmail.com
www.gezginayaklar.com
ARkadaşlar hudson leather marka L beden deri pantalonumu satıyorum. Hiç kullanılmadı desem yeridir. Bana bedeni olmadıgı için satıyorum pantalonda hiçbir sorun yoktur derisi tertemiz duruyor.
Link i aşagıdadır.
http://www.motosiklet.net/forum/sati...ifir-gibi.html
Tekirdağ-Çorlu
bende lüleburgazdanım saygılar hepinize
akşam mt tekirdağ dondurmacı semihte idi ama ben çalıştıım için yanlarına gidemedim hoşgeldiniz çorluya arkadaşlar
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)