Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
deer senin msn adresini ekliyom.benimki sinanerel@hotmail.com
biraz msn'de geyikleriz
ama sen bana ozelden ilk once msn'ini atsana
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
deer ben simdi acamiyom,actigim zaman kabul ediyom ;)
burasi yine susmus,ben bi quncelleme yapayim belki gorurler ...
29 nisanda bizde pınarhisara gelebiliriz belki istanbul mt ile buluşupta olabilir gelirsek 3 kişi falan oluruz heralde ama daha kesin değil
bizde istanbuldan arkadaslarla 8-10 motor gelebiliriz güzel olur trakya da güzel bi buluşma iyi olur
tekirdağ mt den başka katılan yokmu ?? daha doğrusu formu takip eden yok
artik bi tekirdag olarak toplanin yaww
arkadasla buluşma konusund detayları konusuyoruz haber edicem topiği güncel tutun
faruk nereleresin kardes
arkadaslar bunu the marmara buluşması olarak acalım tüm marmara gelebilen gelsin
ben merkezdeyim ama hafta tatilim pazartesi günü,cumartesi pazar çalışıyorum
gelin 23 nisanda toplanalım biraz geç oldu ama.takipteyim sizi,buluşma olursa damlıycam yanınıza çalışmazsam tabi.fabrikada çalıştığım için her zaman izin alamıyorum keşke alabilsemde kaçırmasam buluşmaları.
::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)