PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Sağol faruk kardeş sanki seni tekirdağmotosiklet.org tan tanıyorum doğrumudur kardeş selamlar iyi dilekler içinde teşekkürler kardeş
çorludaki arkadaşlar ya bi gezi yapalım havalarda ısında hem tanışırız hem gezer eğleniriz olmazmı
bu kawasaki bir başka dostummm
23 nisan 2011 cumartesi-pazar ÇORLU GAZKESMERLER grubunun düzenlemiş olduğu ÇANAKKALE-ECEBAT gezisi vardır... Cumartesi gecesi orda kalınacak, pazar günü dönülecektir... Gelmek isteyenler cadırlarını hazırlasın... : Toplantı yeri belediyenin önüdür... kalkış saati 2.00 dir...
motorlarımız 125-150 cc arası zaten ortalama hız olarak 80-90 km arasıdır... her persembe geceleri heykel cay bahcesinde toplantılarımız vardır... katılmak isteyen buyursun gelsin...
slm arkadaşlar bu gece saat 8:30 da heykel çay bahçesinde tanışma tpolantısı vardır... Tüm motorcu halkı davetlidir... ÇORLU GAZKESMEZLER...
benim dedim yerdedir kesin
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
öldürdünüz tekirda mtyi :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
kore mahallesinden selamlar...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)