Beyler o taraf nasıl? Motorla gelesim var İstanbul Anadolu yakasından Çorlu'ya.
Beyler o taraf nasıl? Motorla gelesim var İstanbul Anadolu yakasından Çorlu'ya.
www.motorumla.net
çorluyu bilmiyorum ama Tekirdağ çok fena bembeyaz yollarda kapanmıştır herhalde...
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
Çorlu kar altında şu an. Şehir içinde bir sıkıntı yok ama şehirler arası yollar için bir şey diyemeyeceğim. Dün fabrika çıkışı eve zor gittik.
Tekirdağ-Çorlu
bugun bulutlu yağmurlu geçecek gibi
bu kawasaki bir başka dostummm
arkadaşlar ilandaki motorumu satıyorum forum üyelerimize daha uygun vereceğim saygılar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41644942/detay
Bi el atıverin beya
http://www.motosiklet.net/forum/konu...tavsiyesi.html
tekirdağ mt iyi günler karda yağmadı altında kaldılar desem nerdesiniz arkadaşlar
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Ben burdayım süleyman abicim
Tekirdağ MT fuara gitcekmi arkadaşlar?
Fuar için davetiye bulabilen varmı arkadaşlar
Süleyman abi dün ani bir kararla T.dağ turu yaptık 3 motor. Sahil cıvıl cıvıl dı bunları görmen lazımdı abi
Tekirdağ-Çorlu
ARkadaşlar haftasonu cumartesi Günü Askere gitmeden önceki son Gezimi Yapacağım; Lüleburgaz üzerinden Edirne , DÖnüşte ise Uzunköprü hayrabolu şarköy güzergahndan yeni yapılan yoldan tekirdağa geleceğiz.. KAtılmak isteyen olursa Lütfen Bana ulaşın..
Hareket saati cumartesi saat 10.3o .. Çorludan gelecek arkadaşlarla 11 de karıştıranda buluşalım.. Sevgiler.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
acil yardım deneyimli arkadaşlardan.
5000km de kazası çiziği yok dayun crayz 150 buldum
1100 lira. kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar motor, servis ve yedek parça hakkında
bilgi verebilirmi acil.
bi sene kullanıp rr almayı düşünüyorum. elden cıkartmam çok mu zor olur.
edirnedeyim. bir motor alıp aranıza katılmak istiyorum. ( acemiyim)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bende geliyorum kısmetse
Pazar yapsaydın ya özer şunu..
Cumartesi randevum var..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Başka gelen yok mu sadece 3 kişi miyiz?
Bu arada yolculukta hiç otobana giricek miyiz? Ben kgs kartımı arabada bırakmıştım, babamda arabayla Gazi Antep'e gitmiş. Biriniz benim yerime okutsa da ben sonra elden versem olur mu?
motoruda sattık tühhh
bu kawasaki bir başka dostummm
arkadaşlar şimdi noldu anlamadım o kadar çok şey yazılmış ki buranın kurulma amacı ne başka bi sitemi war onamı üye olalım nasıl yani biri bana açıklayabilrmi yoksa sadece burda muhabbet amaçlımı açıldı bu site???
arkadaşlar motorumu satıyorum forum üyelerimize daha uygun bir fiyata vereceğim acil satılık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41644942/detay
selamlar.biz çorlu ' dan erhan ve eda. beyaz renkli sym fiddle II sahibiyiz. herkese merhaba demek istedik. çorlu' lu veya tekirdağlı hadi oda olmadı trakyalı arkadaşlarla tanışmak isteriz. geçen sene bu ufaklıkla çorlu ' dan ayvalık ' a kadar çok güzel bir sahil şeridi gezisi yaptık. bu yılda evlenip balayını yunanistan gezisi ile taçlandıralım diyoruz. önerisi olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)