İşte budur Filmin sahnesini hatırlıyorum ama bu saatte iş yerinde kafam çorba olduğu için ne isimleri nede filmin adını hatırlayabildim
İşte budur Filmin sahnesini hatırlıyorum ama bu saatte iş yerinde kafam çorba olduğu için ne isimleri nede filmin adını hatırlayabildim
Tekirdağ-Çorlu
Sahilde taşın üzerinde otururken söylüyordu Müjdat Gezen, kız da bacaklarını sallayarak ve sakız çğneyerek dinliyordu!
Amma da detay hatırlıyorum beeee...
Sen işyerindesin, ben daha gitmedim. Gece 12 de gideceğim, beterin beteri var Sülümaaan
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Ben o kadar hassas değilim
Asıl Alman milleti hassas oluyor da aslan47 nin Turkçe bilmemesine de hasta oluyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------
Senin de gelmiş ve gelecek senelerini ..... kutlarım.
Küfür eder gibi yazmışsın be kızan.
Aldın koca mator u hava yaparsın di mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------
milletce acıldık Avrupa'ya,hatta Amerika'ya
acılan yerlerimizi bir kaç nesil kapatamayız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 ----------
Sonradan trakyalı bu kadar oluyu beya;
Havrupa olcak o dilin dönmüyo
bi de Ayrabolu'yu yannış yazıysın beya
Az önce işteydim şimdi evdeyim Ben yırttım abi sana kolay gelsin sabaha kadar
Ahanda video http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...reyim-avrupayi
Edirne, Çorlu, Tekirdağ, Keşan
Tekirdağ-Çorlu
Motorla gezdiğimin haberini almışsındır abi motorun sesini duymasan da. Barış ile selam yollamıştım sana.
Tekirdağ-Çorlu
Cevabı selamları dersleri yoğun olmasa da alamayacağım zaten çünki bende gidemiyorum 1,5 aydır salona.
Tekirdağ-Çorlu
Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, o yüzden bir süre geceleri de çalışıyorum
Videoyu izledim, Salacak sahili değil de sanırım Sarayburnu imiş.
Amma yine de bayağı bir detayı hatırlamışım yawww
Savaş Abi, Hepisini doğru yazmışım amaaa (Episi)
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
Çok denedim ama uyuyamadım,
Artık sabaha uyuyacas
havalarda tam motor ile gezme havası olmaya başladı çıkarsammı acaba yamaha mı
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Çıkarmadığın kabahat Süleyman abi. Ben arada geziyorum vallaha
Tekirdağ-Çorlu
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
tam böyle bir konu açmaya hazırlanıyordum son anda farkettim bayağı bir trakyalı varmış beya abiler bi gezi yapalım ısınsın biraz hava hemde tanışmış oluruz fena olmaz değilmi...
bu kawasaki bir başka dostummm
Tanışsan ne olcak arkadşım bir kaç kişi dışında kimse uğramıyor bile
Hatta arayıp gezelim desek bile herkesin işi çıkıyo olmasa bile son anda birşeyler çıkıyo
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Doğruluğuna İnandıgım Tek Şey; Üzerinde Bulundugun Makinanın Hacmi Kadar Degil Yüregin Kadar Motorcu Oldugundur.."
Tekirdağ beyazlar içinde çıkıp dolaşsammı diyorum
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)