Bu sene olmadı ama nasipse seneye yazacağım. Bol bol fotolar eşliğinde senin anlatım tarzınla
Tekirdağ-Çorlu
Bu sene çok kısır geçti herkes için!
Ama seneye ben de 1 haftalık bir gezi planlıyorum, onun da dışında günübirlik gezilerimiz olacak elbette!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------
Özer kardeşimin motorunu kullandım böyle bir zevk sanırım olamaz. Bundan sonraki güneşli güzel günlerde kazasız belasız nazarsız göz süz kullanman dikellerimle kardeşim MAŞŞŞŞŞAALLLLLLAAAAAAHHHHHHHHHHHH
Yollar ağlayacak bundan sonra
selam arkadaşlar yaklaşık 10 ay dr MT üyesiyim Tekirdağ ada geleli 4 ay oldu buraya gelirken motorumu satmıştım şimdi ufak bir motor aldım zealsun 125 lik aldım sizlerle tanışmak isterim farınız ve yolunuz açık olsun.
Hoşgeldin candost18,
Biraz kendinden anlatsan, tanısak seni
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
teşekkürler arkadaş hb. aslen çankırılıyım yüksek gerilimm teknisyeniyim m.ereğlisinde özel fab. çalışmaktayım çorluda ikamet ederim motor kullanmayı çok severim ama şu anda biraz maddi sıkıntı çektiğim için kendime çin malı ufak motor aldım. 2012 yılın da ise 250 sıfır ninja alacam hayırlısı. tüm arkadaşlara kazasız sürüşler yolunuz ve farınız açık olsun
merhaba dostlar;
Aslen Balıkesirliyim. Balıkesirde başlayan motosiklet sevdama görevim(öğretmenlik) nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştım. Çünkü sarıkamışa atanmıştım. Şimdi tekrar bu sevdaya devam etmek üzere yola çıkıyorum. Tekirdağ şarköye atandım pazartesiden itibaren aranızdayım.
Şarköy ile ilgili birkaç sorum olacak öncelikle iklimi nasıldır. Yaz kış binilirmi motora?
Yaşam pahalımıdır ev kiraları ne durumdadır bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz çorlulu yamaha cı sülüman ben
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Sülooo Uçmakdere yolları cam gibi asfalt olmuş,baharda gideriz di mi?
Gezdim de geldim
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ik-2010-a.html
İRTİBAT İÇİN YASİN ÖZDEMİR 0530 460 85 31
59 UP 102
PLAKALI ARACIMIN
2012 nin 6. Ayına kadar muaynesi vardır
17.09.2011 kadar Sigorta sı vardır
12.07.2007 trafiğe çıkışlıdır.
7819 km dir.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)